Τатьяна Κалинина

Была в сети 12:43:14 14.01.2014 с браузера
Бюро перекладів "Екотест-Лінгво": переклади текстів будь-якої складності та тематики, нотаріальне завірення, редагування та вичитка текстів.
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
Город: Львов
Skype: ecotest-lingvo
VK: ecotestlingvo
Образование
Место учёбы: ЛНУ им. Ивана Франко
Факультет: Иностранных языков
Год окончания: 2008
Лицей № 70 класс "а"
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: консервативные
Мировоззрение: Католицизм
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: карьера и деньги
Отн. к курению: негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Личные интересы
Деятельность: Бюро перекладів "Екотест-Лінгво": переклади текстів будь-якої складності та тематики, нотаріальне завірення, редагування та вичитка текстів, переклад та просування сайтів.
Интересы: Бюро перекладів “Ecotest-Lingvo” – це молода та дружня команда професійних перекладачів, яка надасть Вам найрізноманітніші послуги перекладу. Ми здійснюємо будь-який усний та письмовий переклад документів – це науковий, технічний, юридичний, економічний, медичний та рекламний переклад. А також ми пропонуємо до Вашої уваги переклад сайтів, що є дуже актуальним у сучасному світі. При необхідності ми пропонуємо Вам послуги проставлення апостилю - це спрощена легалізація документів, а також нотарільне завірення документів, редагування та вичитка текстів. Наша команда виконує переклади будь-якої складності за найкоротший час, що найважливіше за доступними цінами у Львові. Ми виконаємо всі Ваші побажання.

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями