Марія Поліщук

Была в сети 14:25:14 05.04.2015 с браузера
manybet.ru - ставки на спорт, от лучгих капперов мира, угадуют 90% матчей!
Основная информация
Пол: Женский
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
Город: Львов
VK: id266287365
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Футорологія
Главное в людях: красота и здоровье
Главное в жизни: красота и искусстсво
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: положительное
Вдохновляют: почуття
Личные интересы
Деятельность: Менеджер
Интересы: самовдосконалення
Любимые фильмы: Аватар
Любимые телешоу: Україна має талант, танцюють всі, екстрасенси, караоке на майдані
Любимые книги: Хемменгуей, Биковскі, Скотт, Малик, Куельо та інші.
Любимые игры: сапер та косинка)
О себе: Час - найкращий вчитель. Але на жаль він вбиває своїх учнів. Не плач, бо це минуло. Посміхнись, бо це було. Завжди знайдуться люди, які зроблять тобі боляче. Треба продовжувати довіряти людям, просто бути трохи обережнішим. Клятва потрібна там, де немає довіри. Хто розуміє смерть - розуміє життя. Хто зневажає смерть - зневажає життя. Найбільше довіряй людині, коли тримаєш її за горло. Гордість заважає нам любити і бути коханим. Завжди здається, що нас люблять за те, що ми хороші. І не здогадуємося, що люблять нас тому, що хорошими є ті, хто нас любить.
Любимые цитаты:
Все життя - це експеримент. Чим більше експериментів ти робиш - тим краще (Ральф Велдоу Емерсон) Той, хто сміє змарнувати одну годину часу, не зрозумів цінності життя. (Чарльз Дарвін) Не живи вчора, не мрій про завтра, сконцентруй свій розум на даному моменті. (Буда) Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. (Вільям Воліс) Все в житті є щастям. (Дональд Трамп) Я люблю життя, бо ще стільки багато невідомого. (Ентоні Хопкінс) Люди, які живуть глибоко, не мають страху смерті. (Анаіс Нін) Ми не можемо спланувати життя. Все, що ми можемо, так це бути відкритими до нього. (Лаурін Хіл) Твоє життя формується твоїми думками. (Маркус Авреліуc) Мудрість приходить з роками, а дурість залишається від народження. Що сталося один раз ніколи не повториться, а що сталося двічі обов'язково повториться .

Фотографии пользователя

1

Друзья пользователя

98
Виктория СмагинаАнна НовгородскаяИрина МехDELETED Елена ПавловаАндрей ШулигаАнатолий ИсполатовDELETED Таня ФроловаСветлана ТрубинаВладлен КлычковАнна ИванченкоСвета ТихолазАртём ПанфиловМарія ГаськоАнна СнегиреваВлад КозловскийSanta =)Марта ГивлюдХристя СтецкоІрина СагайдачнаЗоряна КоновалецьРомана СкоропадСветлана ПавловаАндрей МасловскийОксана ПуцеликАлекс ТоржественныйЮрій БоберськийАнтон АнтоновНадежда ИвановаРома ФедечкоВинер ТаминдаровВолодимир КуніцькийСоня ПаймановаСвятік МельникAnton DmitrenkoРуслан КаменьАнжелика ОрешниковаНиколас ПачевВячеслав РудойАлинка ЗаярскаяВладимир СтецишинЮлія ФугелоМар'яна ТоварницькаНаталья БогдановаОксана ЯрошовецьЛера ДоронинаВадим ПортновЕлена ЯрошевичDELETED Виктория БобровскихОлег КоваленкоВика ПолуосьмакЕвгений КалининАртём КуляновАртём ФёдоровGiza GizaТвое ПространствоЕльникова ЕкатеринаНаталья БалихинаВасилий ЧерновЛєна ВеселоваАнастасия ШуваловаВасиль ШевченкоРоман ШевчукМарьяна МихайловнаДина ГотовскаяМария ВолковаЛана ВащукАндрей ПономаревВасилиночка СметанаЮля СтрукАлексей ФатоновЕлена ЗайцеваМатвей ФёдоровЕвгения ГригоровскаяНастя КузнецоваГерман ШамановВлад КрутскихСветлана КарасеваНазар СтасюкВаня БарыгинСтефан СтельмахБрюнеточка МаргоАлександр ГородоцькийЮля СултановаАлександра СевастьяноваMari ValКиса МрррррррррррОлена КоваленкоТитов ТимурАртем СавчукKursat KcukЛеся СавчинМаксим ФирсовKostiantyn CiobanСтанислав ОпанасюкKolya Shavin

Поделиться страницей с друзьями