Ірина Рибенчук

Была в сети 15:39:41 28.02.2010 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 23 Июня 1996
Пол: Женский
Семейное положение: не замужем
Контакты
Город: Львов
VK: id69409138
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Християнка
Личные интересы
Деятельность: Навчаюсь у школі, у вільний час співаю, танцюю, займаюся рукоділлям, дивлюся телевізор, готую...
Интересы: Захоплююсь танцями, музикою, люблю сидіти у неті, дивитися телевізор, обожнюю готувати страви різних народів...
Любимые фильмы: "Ну, що приїхали?", "Маргоша", "Тільки кохання", "Мачуха", "Один дома", Всі фільми просто супер я їх всіх обожнюю.Найбільш найулюбленішим моїм фільмом є "БАРВІХА" на 1+1. дивіться його, Він просто офігенний!!!!
Любимые телешоу: "Танцюють ВСІ", " Танцюю для тебе", "Фабрика Зірок3", "Все для тебе", "Супер зірка". Коротче я дивлюсь всі програми, але не можу їх усіх перелічити.
Любимые книги: Книги це просто супер. Я читаю дуже багато.Всі книги із моїх прочитаних є моїми улюбленими.Читати книжки дуже класно.
Любимые игры: Я майже не граю у комп'ютерні ігри, бо немає часу на дурниці. Інколи люблю на уроці трудового навчання пограти у перший міліон на мобільному телефоні, бо не хочу шити спідничку.
О себе: Некоректно писати про себе. Але я можу сказати про себе, що дуже люблю цікавих, веселих, прикольних людей. Не люблю коли дістають тупими запитаннями. Коротче пишіть, дзвоніть 80984894992, не читаючи інформації про мене. Зрозуміло???
Любимые цитаты:
Шлях би тебе трафив, холєра би взєла, най біда тебе нападе, ей бідо, .. І узагалі гуцульський лексикон.

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями