Тернопiльський Альянс

Был в сети 00:49:27 26.07.2012 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 28 Января 1998
Пол: Мужской
Контакты
Город: Тернополь
VK: id87382719
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: консервативные
Личные интересы
Деятельность: ВМГО Демократичний Альянс є всеукраїнською молодіжною громадською організацією, яка об'єднує молодь більшості регіонів України. Тернопільський обласний осередок - один із осередків організації.
Интересы: Формування на засадах християнської-демократії нової, відповідальної, патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти країни шляхом створення умов для розвитку, вдосконалення і реалізації молоді на користь українського народу.
О себе: Основною метою діяльності Демократичного Альянсу є всебічна реалізація молодими людьми своїх законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів, здібностей, прав та свобод на засадах християнсько-демократичної ідеології. Основними завданнями організації є: - поширення в суспільстві ідей християнської демократії; - створення сприятливих умов для всебічного розвитку та вираження індивідуальності молодої людини на засадах християнської етики; - підвищення громадської активності та патріотизму молоді; - здійснення просвітницької діяльності; - відродження та популяризація української культурної спадщини; - пропаганда здорового способу життя; - сприяння встановленню релігійного миру в Україні; - сприяння діяльності політичних сил України, що відстоюють ідею реалізації державної політики на засадах християнської демократії; - розвиток міжнародної співпраці з християнсько-демократичними та іншими організаціями Європи та світу. Детальніше на офіційному сайті - http://www.dem-alliance.org

Фотографии пользователя

7

Поделиться страницей с друзьями