Татьяна Αлиева

Была в сети 22:49:58 22.11.2011 с браузера
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
VK: id117191648
Личные интересы
Деятельность: Менеджер компанії Oriflame
Любимые фильмы: Приєднуйтесь до світу краси ! Хочете мати карточку постійного клієнта компанії ОРІФЛЕЙМ, незалежно в якому місті, містечку, селі ви проживаєте. Ви зможете купувати якісну натуральну косметику і аксесуари для себе на 30% дешевше від ціни у каталозі, замовляти в Сервісному центрі, або on-line чере Інтернет, або просто по телефону з доставкою додому, або на пошту. Ви можете заробляти, показуючи каталоги, збирати замовлення і отримувати прибуток. Але саме цікаве-Ви зможете побудувати свій бізнес, запрошуючи людей до вашої команди. Ви будете отримувати прибуток від продажу вашої групи, а також премії і бонуси.
О себе: ORIFLAME. -Якщо Вас цікавить хто може стати консультантом і хто він такий? -Якщо Вас цікавлять умови для нових консультантів? -Якщо Вам цікаво дізнатись про додатковий дохід,чи постійну роботу? -Якщо хочете дізнатись більше про компанію і продукцію? -Якщо хочете змінити своє життя на краще пишіть......дзвоніть.....зробимо це разом! Вікторія моб:0978638448
Любимые цитаты:
Тут Ви зможете: - Збудувати бізнес і втілити мрію, адже вона є у кожного і в наших силах її виконати! -Задати будь-які питання стосовно продукції. -Записатись на безкоштовні мастер класи по красі. -Отримати поради по підбору косметики. -Поради по догляду за шкірою. -Розмістити замовлення на косметику Оріфлейм. -Поспілкуватись з приємними Вам людьми на спільні теми. Партнерами Оріфлейм можуть стати ВСІ, починаючи зі школярів, студентів і закінчуючи пенсіонерами. УСПІХ співпраці в Оріфлейм Ви обираєте самі, будете заробляти тільки додатковий дохід,або будувати свою карєру в компанії.

Фотографии пользователя

4

Поделиться страницей с друзьями