Αнастасия Κириллова

Была в сети 00:12:58 10.02.2012 с браузера
...деталі на сайті... http://www.aiesec.lviv.ua/ ...
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
Skype: phalangeregina
VK: id137212495
Личные интересы
Деятельность: Language School – це освітній проект, розрахований на студентів, які прагнуть покращити свій рівень володіння англійською та поспілкуватись із студентами з інших країн. Протягом 1, 5 місяця студенти вищих навчальних закладів Львова матимуть можливість у доступний для них час відвідати цікаві уроки англійської мови, які вестимуть 8 стажерів з різних країн світу
Интересы: Час проведення: 13 Лютого - 26 Березня Загалом курс англійської коштуватиме - 320 грн!!! Також діють АКЦІЇ!!!! Акція «Приведи друга» - зареєструйся на мовний проект Language School разом із другом і курс для кожного з вас коштуватиме 280 грн!!! "Приведи чотирьох друзів - займайся БЕЗКОШТОВНО!"
Любимые фильмы: Для реєстрації у проекті заповніть аплікаційну форму. Увага!. Реєстрація проводиться до 1 лютого!!! Поспішай зареєструватися. Скористайся цим шансом!!!
Любимые телешоу: В межах проекту також будуть організовані різні заходи: прогулянки по Львову з іноземцями, перегляд фільмів англійською мовою, фестиваль культур тощо.
Любимые книги: Ця мовна школа саме для ТЕБЕ
Любимые игры: ЗАПОВНИ АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ ЗАРАЗ:
О себе: Керівник проекту Діана телефон - 093 48 73 316 diana.altshyler@aiesec.net
Любимые цитаты:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZMTXl0TVRkZmZaRndlMzlQaDJWV2c6MQ

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями