Bad Lady

Была в сети 16:49:11 04.03.2012 с браузера
іщю...мамачку і папу*
Основная информация
Дата рождения: 12 Августа
Пол: Женский
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
Город: Львов
VK: id139628225
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Католицизм
Личные интересы
Деятельность: Учасниця хореографічного спортивного ансамблю"Викрутаси"!
Интересы: Весела і життєрадісна !!!Люблю веселитись! Я-оптимістка(а може й пофігістка), тому у всьому знаходжу << +>> !!! ЛЮБЛЮ ВСІХ І ВСЕ!!! люблю заводити нові знайомства, сидіти вк і взагалі в неті, гуляти з своїми куханими друзяфками і гарно проводити час!
Любимые фильмы: Куда приводят мечты, Любовь по правилам и без!, 5-ый елемент, Амелі, Красотка, Служебный роман, Старомодная комедия, Секрет, Полианна, Пока ты спал, Зять, Секс і місто!, Альф, Друзі, Вода1, 2, Дневник памяти, Дневник Бриджит Джонс1, 2=).
Любимые телешоу: Comedy Club., 95 квартал, побачення з мамою., Фабрика зірок 3!
Любимые книги: Майстер и Маргарита", книги Наталі Правдіної, "Посланник", "Постыдная тайна" Клауса Джоула, Кут Хуми "Законы души или кармические коды".
О себе: Весела, відверта і дуже вредна :)))... Люблю життя, людей і взагалі тішусь кожною дрібничкою))) Не люблю сидіти на одному місці, і залишатись наодинці)))... В кожній ситуації намагаюсь знайти «+», хоча це не завжди получається )))... Не вмію ображатись, але позлитись можу))))... В кожному бачу хорошу людину, але буває так, що з часом можу змінити своє ставлення і думку про неї.... Завжди намагаюсь допомогти, і зробити так щоб всім було добре))) В людях ціную чесність, щирість і відвертісь, поважаю, тих хто відкритий і говорить правду... Непереношу, коли говорять поза очі, і взагалі не можу слухати людей які постійно говорять про інших... Не люблю болі, страждань, наглості, брехні і знущання... мені не подобається, коли люди живуть лише заради себе і не зважають на інших.... в першу чергу на тих хто їх любить, надіється на них, і вірить їм...
Любимые цитаты:
"Ничто человеческое мне не чуждо","Я достойна всего самого лучшего по праву своего рождения","Все геніальне-просто","Ніколи не відмовляйся від своєї мрії","Прощение,благодарность и любовь-это ключ к достижению гармонии!","Чем лучше мы становимся,тем лучше становятся люди,которые нас окружают". .моя жизнь моы правела.ненраветса моы правела не лез в мою жизны...

Фотографии пользователя

9

Поделиться страницей с друзьями