Марія Коваль

Была в сети 22:16:05 01.08.2019 с телефона
Буде більше обнови 🎀Для замовленння пишіть в ОП !!
Основная информация
Дата рождения: 10 Января
Пол: Женский
Семейное положение: замужем
Контакты
Город: Хмельницкий
VK: id141822352
Личные интересы
Интересы: !Працюю по 100% передоплаті на карточку ПриватБанку (вимога складу та признак того, що ви обдумано робити покупки).Чесність, порядність та допомогу зі своєї сторони гарантую!Обманом не займаюся, оскільки працюю для довготривалого співробітництва. Якщо у Вас є якісь сумніви чи Вам потрібна допомога-то звертайтеся в особисті повідомлення!
Любимые фильмы: Робити покупки по інтернету -це в свою чергу - ризик! Тільки ВАМ вирішувати - замовляти чи ні. Не потрібно звинувачувати нас в тому, що Вам не підійшов розмір. Це тільки ВАШ усвідомлений вибір і беріть на себе відповідальність за своє рішення. Якщо сумніваєтеся в покупці, то краще не замовляйте і купите в магазині. Там дорожче, але можна поміряти, помацати і т.д. Перше і найголовніше, заради чого і замовляють товари по інтернету це - НИЗЬКА ЦІНА на якісний товар !!! Це не магазин-бутік і не ринок - це добровільне співтовариство або клуб за інтересами! Тут Ви не отримуєте з чеком гарантійних зобов'язань і потрібно розуміти, що в наші мінімальні ціни не включений "будь-який каприз", а правило - "Клієнт завжди правий" до інтернет-покупок не відноситься. Так само не приймаємо відмови від замовленого товару з причини - "ОЙ, а я думала що модель буде зеленіша, жовтий, фіолетовий і т.д .; - буде барвистіший, смугасті, однотонні, шорстка, глаже; - будуть рукава довшими, а штанини покороче; - будуть гарніше ніж на фото і т.д
Любимые телешоу: У будь-якому випадку врахуйте що ви замовляєте товар не міряючи і я не несу відповідальності за те що не підійшла модель, воно не так сіло і т.д.! Колір може трохи відрізняться бути яскравіше або світліше так як у кожного своє бачення кольору і у всіх різні монітори це теж будь ласка враховуйте. Якщо Ви згодні з нашими умовами, то Ми будемо раді співпраці з Вами. Приємних покупок))

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями