Україна Майбутнього

Был в сети 21:53:17 29.09.2012 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 16 Декабря
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: Чернигов
VK: id151223854
Образование
Место учёбы: ЧНТУ
Школа № 1
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: либеральные
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: совершенствование мира
Личные интересы
Деятельность: Політична партія «Україна Майбутнього» заснована рішенням Установчого з’їзду партії 16 грудня 2007 року та зареєстрована Міністерством юстиції 25 липня 2008 року. Ініціаторами її створення стали люди, які мають намір змінити зміст української політики – з «боротьби особистостей» на «змагання ідеологій». В основу ідеології політичної партії «Україна Майбутнього» закладено принципи та досвід європейських ліберальних партій, а також концепція гуманізму ХХІ століття. Цей синтез скерований на розвиток творчої, вільної та самосвідомої особистості.
Интересы: 24 липня 2010 року в Дніпропетровську на І черговому З’їзді політичної партії «Україна Майбутнього» головою партії обрано Святослава Олійника – народного депутата України V та VI скликань, голову підкомітету з питань кримінально-процесуального законодавства Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя. Вперше партія «Україна Майбутнього» заявила про себе на виборах до місцевих рад восени 2010 року в Дніпропетровській області. І перша ж участь принесла молодій партії близько 40 депутатських мандатів у місцевих радах всіх рівнів. За результатами виборів, у Дніпропетровській обласній та міській радах були сформовані фракції «України Майбутнього». Депутати від УМ представлені практично в усіх районних радах Дніпропетровська.
О себе: Сьогодні «Україна Майбутнього» представлена у 24 областях України, АР Крим, містах Києві та Севастополі. Основним поняттям ідеології політичної партії «Україна Майбутнього» є свобода, а людина – найвищою цінністю. Пріоритети діяльності політичної партії «Україна Майбутнього» зосереджені на трьох головних напрямках: ліберальна економіка, ефективна освіта та верховенство права. На їх досягнення спрямована Програма «Свобода для розвитку». Програму «Свобода для розвитку» ухвалено рішенням ІІ позачергового З’їзду партії 18 червня 2011 року. Програма базується на ліберальних цінностях та є документом, що містить комплексний підхід до розвитку країни, зважаючи на потреби особистості та суспільства.

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями