Владимир Οгурцов

Был в сети 12:33:27 18.07.2012 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Контакты
Skype: Брендовая одежда
VK: id167734932
Личные интересы
Деятельность: Футболки производства Украина, торговой марки ValimarkBiz . При изготовлении продукции используется высококачественная ткань турецкой фабрики Fistik Tekstil, прошедшая международную сертификацию качества OEKOTEX Standart 100 и соответствует всем мировым стандардам экологической безопасности. В нанесения принта используются специальные устойчивые пластизольные и водные краски и методы сушки, позволяющие обеспечивать стабильное качество и устойчивость изображений.Состав 100 хлопок. Вся продукция торговой марки ValimarkBiz имеет сертификат качества. Размерный ряд: S, M, L, XL, XXL Наличие нужного вам размера уточняйте, пожалуйста, до покупки
Интересы: ValimarkBiz, що спеціалізується на створенні одягу торгових марок “Valimark-Biz” і “QZO”, засноване в 2005 році в Україні у м. Хмельницькому. За час свого існування підприємство Valimark-Biz зарекомендувало себе як виробник якісного та стильного молодіжного одягу з індивідуальним дизайнерським підходом. Асортимент нашої продукції - це футболки, майки, джемпера різних фасонів і дизайнів для чоловіків, жінок і дітей. Компанія також виробляє широкий асортимент моделей зимових шапок, шарфів, і курток для всіх категорій населення. Головною перевагою виробника Valimark-Biz є вдале поєднання ціни, якості і сучасного дизайну.
Любимые фильмы: При виготовленні продукції використовуються високоякісні турецькі тканини, що пройшли міжнародну сертифікацію якості та відповідають світовим стандартам екологічної безпеки. Наше виробництво орієнтоване на якість кінцевого продукту, саме тому ми постійно модернізуємо наше обладнання. Ми використовуємо швейне та виробниче обладнання торгових марок закордонних виробників.
Любимые телешоу: При нанесенні малюнків на продукцію, ми використовуємо шовкотрафаретний друк на ультрасучасному автоматичному обладнанні відомих європейських та американських виробників.
Любимые книги: У даній технології нанесення використовуються спеціальні стійкі пластизольні водні фарби і методи сушки, що дозволяють забезпечувати стабільну якість і стійкість зображень. Сучасні технології, використання якісних матеріалів та ідеальне поєднання кольорів!

Фотографии пользователя

11

Поделиться страницей с друзьями