Вадим Топорець

Был в сети 14:42:49 14.12.2022 с браузера
ты должен видеть разницу между теми кто говорит с тобой в свое свободное время и теми кто освобождает время чтобы поговорить с тобой.
Основная информация
Дата рождения: 15 Июня
Пол: Мужской
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
Город: Чернигов
VK: id169236211
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Личные интересы
Деятельность: Різностороння!
Интересы: Різні!
Любимые фильмы: Багато...
Любимые телешоу: Багато
Любимые книги: Не читаю!!!
Любимые игры: NFS, CS
О себе: "Вадим" - це варіація давньоруського "Владимир", що означає "водити мир". Ще за однією версією це ім'я означає людину з вадою (наприклад, шість пальців на руці, як було з Ілльою Муромцем, до хрещення Вадимом).У дитинстві Вадим дуже непосидючий. Він постійно перебуває в русі, любить побігати й пограти, даючи при цьому вихід своїм емоціям. Дорослим постійно доводиться просити його поводитися потише. В основі такого неспокійного поводження Вадима лежить величезна внутрішня енергія, що вимагає виходу.На зауваження батьків Вадим намагається відреагувати правильним чином, тому що відносини з матір'ю й батьком значать для Вадима дуже багато. Він любить батьків і не хоче їх засмучувати. У школі Вадим учиться добре, хоча можуть бути й скарги на його непосидючість.Вадим може стати гарним керівником. Він непогано розуміє людей, проявляє про них турботу, виконує дані обіцянки. Дуже працьовитий і цілеспрямований. Взявшись за якусь справу, завжди доводить її до кінця. Вадим розважливий і має чималу хитрість. Не робить непродуманих учинків і не говорить нічого зайвого.Вадим здатний установити контакт із потрібними людьми й домогтися від них необхідного співробітництва. Відносини з діловими партнерами для Вадима іноді перетворюються у свого роду змагання, у якому він намагається обов'язково перемогти. Вадим - легко захоплива натура. Він легко може пристраститися до карт, інших азартних ігор. У нього є схильність до ризику.За святковим столом головний принцип Вадима "гуляти, так гуляти", що іноді приводить до неприємних наслідків. "Зимові" Вадими не відразу визначаються у виборі спеціальності, друзів, дружини. "Літні" Вадими більш м'які по натурі, іноді навіть трохи ледачі. Відносини з жінками у Вадима складаються непросто. Зустрічаючись тривалий час із однією дівчиною й подумуючи навіть про одруження на ній, він раптом захоплюється іншою. Але якщо Вадим закохується по-справжньому, те це серйозно й надовго.

Фотографии пользователя

7

Друзья пользователя

93
Євгеній ПомеленкоРома ПомеленкоНаташа ПарасюкМихаил ТкаченкоАлександр КупаДмитрий ДашевськийМиша СелюченкоЛана ФотинаОлександр АтрощенкоАртем МохначЮлия ДасюкДиана ОстроухДима СмальВладимир ГончарСаша КотВладимир КулиничНаталия ПарандичКоля СмиянАлексей ДухноАртём СемёновВладимир ДухноМаксим КрасненкоВадим ШабалаНиколай КулиничДарья СмирноваИван БойкоНаташка ЧернухаСтариков Игорь-ВалентиновичЛилия ПивеньСергей ГаращукОлександр ЛавренецьСергей ПавленкоРуслан Дем'яненкоИра ГаращукВиталий КрасненкоСнежана КраськоКатюха КовальоваМарина СташукСлавик КулиничИван БогдановСергей БойкоНиколай МорскойЛюда ДынникРома ПарандичСаня РаташнюкRichard RoeRuslan DynnikСаша ГаращукАртём КулешDELETED Сергей ПримаченкоВладислав ЗинькоЖеня КулешТатьяна ЧугайЕвгений КугукDELETED Надя КулиничЮра ДяковскийАнастасия МилановичТёма ВикторМаксим МоргацькыйРуслана ДяченкоВова КраськоРуслан СмальДмитрий КраськоЮлия НосокВова ЛугинаПавел ЧухТоля ТищенкоЮлия ГоловачРуслан ШимкоВова БойкоОлег ДухноПавел АлександровичСаня КравченкоОля ГавриляшАндрей СыротенкоАнна МасльонкаРуслан Дем'яненкоКатя IвахненкоІра МолодецьСаша МарченкоНаташа КоцюбаТатьяна ВладимировнаСергій КондратьєвЛюдмила ЛюбимЛюдмила ЛюбимСаша ГаращукВлад ЗубашевскийТаня ДжурСаша ГаращукЮлька ПанковецьСаша Гаращук

Поделиться страницей с друзьями