Михаил Суслов

Был в сети 14:54:58 13.12.2021 с телефона
Основная информация
Дата рождения: 18 Апреля 1987
Пол: Мужской
Контакты
Город: Харьков
VK: id16966202
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: социалистические
Мировоззрение: Хрестианин
Личные интересы
Деятельность: Egzekwowania prawa, ochrony praw człowieka, wolności i interesów osobistych
Интересы: Згідно зі статтею 3 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» від 23.04.1991 Стаття 3. Право на свободу совісті Кожному громадянину в Україні гарантується право на свободу совісті. Це право включає свободу мати, приймати і змінювати релігію або переконання за своїм вибором і свободу одноособово чи разом з іншими сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, відправляти релігійні культи, відкрито виражати і вільно поширювати свої релігійні або атеїстичні переконання. Ніхто не може встановлювати обов'язкових переконань і світогляду. Не допускається будь-яке примушування при визначенні громадянином свого ставлення до релігії, до сповідання або відмови від сповідання релігії, до участі або неучасті в богослужіннях, релігійних обрядах і церемоніях, навчання релігії. Батьки або особи, які їх замінюють, за взаємною згодою мають право виховувати своїх дітей відповідно до своїх власних переконань та ставлення до релігії. Здійснення свободи сповідувати релігію або переконання підлягає лише тим обмеженням, які необхідні для охорони громадської безпеки та порядку, життя, здоров'я і моралі, а також прав і свобод інших громадян, встановлені законом і відповідають міжнародним зобов'язанням України. Ніхто не має права вимагати від священнослужителів відомостей, одержаних ними при сповіді віруючих.
Любимые фильмы: Papież ponownie 17, rozbój w języku włoskim
Любимые телешоу: Kreminalnaya Rosja
Любимые книги: Curran, czarterowe i podkładu
Любимые игры: Różne gry erotyczne
О себе: Ja sowa. Miłość nie spać do późna, ale w tym samym czasie I skowronek, że jest wstać wcześnie. Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi, relaksu w naturze, słuchanie muzyki, pływanie .... _________oBBBBB8o___oBBBBBBB8, _____o8BBBBBBBBBBB__BBBBBBBBB8________o88o, ___o8BBBBBB**8BBBB__BBBBBBBBBB_____oBBBBBBBo, __oBBBBBBB*___***___BBBBBBBBBB_____BBBBBBBBBBo, _8BBBBBBBBBBooooo___*BBBBBBB8______*BB*_8BBBBBBo, _8BBBBBBBBBBBBBBBB8ooBBBBBBB8___________8BBBBBBB8, __*BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB8_o88BB88BBBBBBBBBBBB, ____*BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB8, ______**8BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB*, ___________*BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB8*, ____________*BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB8888**, _____________BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB*, _____________*BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB*, ______________*BBBBBBBBBBBBBBBBBB8, _______________*BBBBBBBBBBBBBBBB*, ________________8BBBBBBBBBBBBBBB8, _________________8BBBBBBBBBBBBBBBo, __________________BBBBBBBBBBBBBBB8, __________________BBBBBBBBBBBBBBBB, __________________8BBBBBBBBBBBBBBB8, __________________*BBBBBBBBBBBBBBBB, __________________8BBBBBBBBBBBBBBBB8, _________________oBBBBBBBBBBBBBBBBBB, ________________oBBBBBBBBBBBBBBBBBBB, ________________BBBBBBBBBBBBBBBBBBBB, _______________8BBBBBBBBBBBBBBBBBBB8, ______________oBBBBBBBBB88BBBBBBBBB8, ______________8BBBBBBBBB*8BBBBBBBBB*, ______________BBBBBBBBB*_BBBBBBBBB8, ______________BBBBBBBB8_oBBBBBBBBB*, ______________8BBBBBBB__oBBBBBBBB*, ______________BBBBBBB*__8BBBBBBB*, _____________8BBBBBB*___BBBBBBB*, ____________8BBBBBB8___oBBBBBB8, ___________8BBBBBB8____8BBBBBB*, __________oBBBBBB8____BBBBBBB8, __________BBBBBBB8___BBBBBBBB*, _________oBBBBBBB8___BBBBBBBB, _________8BBBBBB8____BBBBBBB*, _________BBBBBB*_____8BBBBB*, ________oBBBB8_______BBBBB*, ________oBBB8________BBBB*, ________BBBB8_______8BBBBo, _______8BBBB*______oBBBBBBo, ______8BBBB*_______*BBBBBBBB8o, ______BBBBB*____________*88BBBo
Любимые цитаты:
/*get-styles-theme:vk-leto.info/templates/_userbg2/a/d/m/admNikolai_2010_12_04/admNikolai_2010_12_04.css/1440x810/a/d/m/admNikolai_2010_12_04.css*/ . Любовь - теорема, которую каждый день надо доказывать! . Caesarem decet stantem mori. - Цезарю подобает умереть стоя. . Сколько звезд на небе, столько обманов таит в себе женское сердце. . Злословец есть самый лютый из диких зверей, а льстец - самый опасный из ручных животных. .

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями