Юлія Васьків

Была в сети 11:01:39 19.08.2024 с телефона
У кожного є такі місця, забути про яких неможливо, хоча б тому, що там повітря пам'ятає твоє щасливе дихання. Еріх Марія Ремарк
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
Город: Рогатин
VK: ylysa
Жизненная позиция
Мировоззрение: Християнство
Главное в людях: доброта и честность
Главное в жизни: семья и дети
Отн. к курению: негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Вдохновляют: Природа
Личные интересы
Деятельность: Навчаюся в Рогатинській ЗОШ №2, обожнюю табір "Опілля". Малюю, співаю, танцюю, маю багато друзів
Любимые фильмы: "Віолетта", "Свати", "Пістрява стрічка"
Любимые телешоу: "Голос країни", "Голос діти"
Любимые книги: "Принцеса цирку", "Захар Беркут"
О себе: Що найважливіше в будь-якому чоловікові? Інтелект? Здібності? Навряд чи. Зовнішність? Стиль поведінки.Теж не те. Рівень доходу? Соціальний статус? Знову мимо. Душевні якості? Риси характеру? Ні, навіть не це. Найважливіше в будь-якому чоловікові - його ставлення до тебе! Все інше - справа смаку.
Любимые цитаты:
Хай мати не побачить смерті сина, Хай дівчина не плаче за коханим, Хай батько зможе виростить дитину. Хай прийде мир на нашу Україну! Погано, коли ти помиляєшся в людині, а найгірще, коли тебе про це попереджали раніше... Жінка створена з ребра чоловіка ... Не з ноги, щоб бути приниженою ... І не з голови, щоб перевершувати ... А з боку, щоб бути поруч з тобою, бути рівною тобі ... З під руки, щоб бути завжди захищеною ... І зі сторонни серця , щоб бути коханою ... Перший поцілунок це не в 13 років ... а в пологовому будинку, коли вас мама вперше поцілувала ... Ось він був з справжньою любов'ю! Кажуть, у людей з холодними руками - гаряче серце... Можна закрити очі на те що бачиш, але не можна закрити серця на те що відчуваєш... У Вас поганий настрій??? Закрийте очі. Уявіть себе на березі прекрасного моря, і топіть, топіть тих, хто Вам настрій зіпсував!

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями