Иннэста Ливгиляйнен

Был в сети 03:27:02 15.10.2020 с телефона
Liügiläinen se ei ole sugunimi. Liügiläinen se on perustehelline nägemüs. Лівгіляйнен - це не прізвище. Лівгіляйнен - це принципова позиція.
Основная информация
Пол: Мужской
Семейное положение: влюблён
Контакты
Город: Харьков
VK: innesta
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: либертарианские
Главное в людях: доброта и честность
Главное в жизни: совершенствование мира
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Вдохновляют: uk.wikipedia.org, rue.wikipedia.org, be-tarask.wikipedia.org, pl.wikipedia.org, olo.wikipedia.org
Личные интересы
Деятельность: Участь у русі "Vapaa Karjala"
Интересы: Фінська мова / Suomen kieli, Ліввиківська мова / Livvin kieli, Польська мова / Język polski, Русинська мова / Русиньскый язык, Білоруська мова / Беларуская мова.
Любимые фильмы: Фінського, польського, українського, та білоруського виробництва, - на мовах оригіналу, або у перекладах на ці мови.
Любимые телешоу: Ті, де у кадрі я
Любимые книги: Українською мовою, лемківською, білоруською, польскою, ліввиківською, фінською
Любимые игры: Жити для людей
О себе: Особистість з родзинкою йошти.
Любимые цитаты:
"Гугл в помощь!" "Зовнішність буває страшенно оманливою, тому ніколи не вір своїм очам." (Наприклад: https://vk.com/video196919677_456239312) "Я з тих, хто, будучи мільонером, любить прикидатися злидарем... Щоби побачити справжні обличчя людей." "Пошукайте моє прізвище у списку Форбс. Можливо, саме після цього вам захочеться стати мені справжнім другом". "Слова мають властивість бути багатогранними, - тому завжди сумнівайся у тому, що чуєш саме те, що тобі говорять." "Я ніколи не любила м'ясо, але все життя обожнюю рибу.... Не сказати, що я м'ясо ненавиджу: скоріше, я до нього байдужа, бо можу їсти, коли воно є, і можу не хотіти його, коли його нема. Але риба... Нею я можу марити. Її я можу їсти без гарніру і без хліба. Вона мені завжди смачна. Її я можу їсти навіть сирою. Її я настільки люблю, що мені навіть хочеться жити заради того, щоби їсти її. Ось така я обжора, коли мова йде про рибу... І ніколи тих самих почуттів я не відчую при слові "м'ясо". Ну, м'ясо, і що? Подумаєш... Було би навколо чого влаштовувати ажиотаж. Через якесь м'ясо... Фе. Мені навіть вимовляти слово "м'ясо" несмачно, воно мені нагадує процес ригання: "м'я...", і видих в кінці: "...со". А от "ррриба!"... Це як пррристрасть. Як божевільне кохання. Як втрата пам'яті під час насолоди... "...ба..." Улюблений анекдот (окупантською мовою): Переписка в сети: - Здорово, друган, здорово, старина! Уверен, что у тебя всё хорошо! Слушай, хочу предложить тебе шикарную вещь – новый сетевой проект со стопроцентной гарантией! Короче: вкладываешь сто баксов - через неделю получаешь двести, вкладываешь штуку евро - через месяц получишь сто тысяч и это абсолютно точно, прикинь! - Ну привет, дружище! Круто! Конечно же я вложусь! Слушай, у меня к тебе просьба по старой дружбе: займи мне сто баксов на неделю под гарантию доходов с этого проекта? - Ну знаешь, ты явно хочешь меня обмануть! Всегда знал, что тебе верить нельзя! До свиданья, не пиши мне больше, урод!

Фотографии пользователя

3

Поделиться страницей с друзьями