Estet Ternopil

Был в сети 19:45:40 23.11.2015 с браузера
Если твой друг турник, а не сигареты, то ты на правильном пути
Основная информация
Дата рождения: 18 Марта
Пол: Мужской
Семейное положение: есть подруга
Контакты
Город: Тернополь
Skype: 123456789
VK: estetshop
Личные интересы
Деятельность: У нас ви можете придбати аналоги одягу відомих брендів, високої якості та за помірними цінами!!! Для того, щоб здійснти замовлення - вбираєте товар і кидаєте посилання на дану сторінку в приватні повідомлення. Ми уточноємо розмір, колір, кількість і чи є товар в наявності
Интересы: Після цього оплачуєте ПОВНУ ВАРТІСТЬ покупки на карту ПРИВАТ БАНКу№ 5167 9872 0666 0959 Від дати комплексного замовлення товар отримуємо через 2-4 тижні (не раніше!!!)
Любимые фильмы: Товар обміну, або поверненню не підлягає.!!!Питання повернення товару розглядається лише за наявності браку!!!
Любимые телешоу: Якщо Вас зацікавив конкретний товар і ви справді хочете його придбати, кидайте посилання нам в приват і ми відправимо вам додаткові фото цього товару в різних ракурсах(практично до всіх товарів наявні) Товар відправлямо : Новою Поштою Укрпоштою Передаємо особисто в руки (для тернополян)
Любимые книги: ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!!!!!!! УСІ РЕЧІ В НАС ЛИШЕ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!!!ПРОСИМО ЗРОЗУМІТИ, ЩО ТОВАР, ЯКИЙ ЗОБРАЖЕНИЙ НА ФОТО НЕ ЗАВЖДИ МОЖЕ ВІДПОВІДАТИ ТОМУ, ЯКИЙ ПРИХОДИТЬ В РЕАЛІ (ЧЕРЕЗ ЯКІСТЬ ЗЙОМУ, ОСВІТЛЕННЯ, ТОЩО), ТОМУ ЗА БУДЬ - ЯКІ ВІДМІННОСТІ (КРІМ БРАКУ) МИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ НЕСЕМО!!!!

Фотографии пользователя

2

Поделиться страницей с друзьями