Vse Svoe

Был в сети 11:23:20 24.04.2013 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 1 Апреля
Пол: Мужской
Контакты
Город: Ивано-Франковск
VK: id206953045
Личные интересы
Деятельность: У спадок від колись могутнього СССР нам всім, залишився розпад та занепад сільської промисловості. Маючи родючі землі, працелюбність українського народу та відповідний клімат країни, нас зобов’язують користуватись та споживати продукцію яку ми з Вами вимушені купувати, хоч не завжди вона нам і подобається. На ринку ми бачимо безліч на перший погляд свіжих, якісних та дуже гарних продуктів, які розрекламовані хоч і не всі ми знаємо що вони в собі містять. А про дійсно смачну, якісну, поживну, сповнену лагідним сонячним промінням, вирощену на нашій родючій землі, руками трудолюбивих людей, старанних фермерів продукцію ми вже всі з вами й забули. Адже так хочеться інколи поїхати до бабусі в село, випити склянку свіжого парного молока, чи з”їсти смачного сиру з сметанкою та бабусиним варенням, але є одне «але», не у всіх нас є така можливість. Тому першочерговим завданням фірми є забезпечити жителів Івано-Франківська високоякісним продуктом який має неабиякий попит серед населення середніх та великих міст. В свою чергу новостворена фірма донесе до кожного клієнта споживчий кошик саме тих продуктів яких потребує клієнт. Тенденція йде до того що населення повертається з торгових центрів в яких якість товарів бажала б бути кращою відносно ринку. Але де гарантія того, що на базарі ми купим з вами свіже, якісне та поживне. Тому ми і створюємо фірму, яка донесе до клієнта саме той товар який необхідний жителям великих міст і в яких немає змоги поїхати в село і придбати його самим. До категорії таких людей перш за все відносяться самотні, похилого віку люди, матері в декреті та просто сім’ї яким постійно і терміново потрібна якісна продукція (весілля, дні народження, тощо).
Интересы: Основна мета компанії «Все своє» - відродження традицій, культури виробництва та споживання якісних, натуральних продуктів без штучних добавок, шкідливих барвників і консервантів. Якісні екологічно чисті продукти і правильне харчування - запорука Вашого здоров'я.
О себе: . До асортименту пропонованих фірмою товарів буде належати продукція виготовлена власноруч. Серед основних видів продукції можна виділити: - молочна продукція - кисло-молочна продукція - домашне копчення - домашня птиця(кури,гуси,індики,качки) - кролі - мед. Чим же ці види продукції кращиі за існуючі дотепер? По-перше, наш продукт є без консервантів, він вирощений на родючих землях,а не у тепличних умовах при додаванні різних стимулюючих ріст препаратах.

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями