Εгор Αлександров

Был в сети 19:50:16 11.11.2013 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Контакты
Город: Дрогобыч
VK: id221375699
Личные интересы
Деятельность: Суть нашої роботи полягає в тому, що ми є посередником між китайськими постачальниками та Вами Основний товар йде під замовлення по нашому каталогу. Якщо вас цікавить будь яка річ, яка відсутня в наших каталогах, ви можете повідомити нам про це, і ми постараємось підібрати вам товар в найкоротші терміни. Асортимент товарів не обмежується нашим основним орієнтиром. Ми завжди можемо запитати китайських продавців про наявність товару, який ви шукаєте. Перед пошуком потрібних вам речей та здійсненням замовлень, ОБОВ’ЯЗКОВО ознайомтесь з правилами оплати:
Интересы: Правила оплати замовлень !!!!!!!!!!!!! 1. Оплату слід здійснювати на картку ПриватБанку №, або через електронну систему WEBMONEY; 2. За товар під замовлення здійснюється передоплата в розмірі 50% вартості. Інших 50% оплачуєте після того, як отримаєте від нас підтвердження, що товар прибув до нас на склад; 3. Оплата доставки (15-30 грн.) здійснюється покупцем під час отримання товару, тобто цю суму завжди потрібно додати до вартості покупки; 4. Передоплату може бути повернено тільки у випадку, якщо замовлення ще не оформлено. Будьте уважними, в іншому випадку передоплата поверненню НЕ підлягає.
О себе: Правила виконання замовлень !!!!!! 1. Ви можете забронювати товар з каталогу наявних товарів та оплатити його протягом семи днів з дати бронювання. В іншому випадку товар знову виставляється на продаж; 2. В межах міст Дрогобича, Львова та Стрия доставку можна організувати по домовленості; 3. Товар під замовлення оплачується покупцем в 50% розмірі та доставляється протягом 15-60 днів з дати оформлення замовлення (як правило 30 днів). Якщо товар не приходить у вказані терміни – гроші повертаються; 4. Замовлений товар неналежної якості (колір, відтінок, запах, незначний брак пошиття) поверненню не підлягає. Ви повинні розуміти, що товар постачається безпосередньо з Китаю і якість його не завжди задовільна. Товар не завжди виглядатиме так, як на фото через різні фактори – освітлення, обладнання, можливості і функції апарату, яким воно робиться; 5. Підлягає поверненню товар, який прийшов у неповній комплектації, або взагалі не відповідає замовленню; 6. Ви завжди можете давати нам запитання що до статусу поставки і всіх супутніх з нею обставин. У нас є можливість відслідковувати переміщення замовленого товару. 7. У випадку якщо ви замовили і оплатили товар, якого немає, або не стало в наявності, ви можете замінити його, або вимагати від нас повернення коштів; 8. Для оформлення замовлення перед здійсненням оплати повідомляєте нам наступне: - Імя та прізвище отримувача; - Мобільний телефон отримувача; - Місто; - Адресу складу, на який бажаєте отримати товар.

Фотографии пользователя

1

Друзья пользователя

70
Виктория ПопельнюхТина ЛенцЮрий НастоящийЕлена ПоповаАнастасия ТурчинаНаталия ШовкунМария КалугинаЮрий ГерасимовНастюха КарпенчукТатьяна СикачинаЕлена ГерасимоваВолодимир БовгиряСоломія СергійчукУляна БучківськаУляна РоманюкОля KvitochkaКатя ФедячкоЛіля МацкоОрест ЖуковськийМар'яна СербайЛілюся МедвідьУляна ФедороваАндрій ФлюнтКирилл ЮсуповМихайло МорозМаксим ЦитовскийІрина ХілобоковаТетяна СамусьХристя ДашкоРоман КалинчукАлена ДемьянчукЛора ПольщаМира РомановичРоксолана КирикТаня Говдиш-ТроянТаня КітВікторія МалярукМар'яна ІськівМарія РапакІванка ТуркоНаталя ПарфенюкОля Салашник-ЧичулаГалина БачараОксана ГаврилякЮлія КлимчукАнна ДавыдоваІрина ВасильцівВіталій ПришкоВалерія СтрелюкОля МеленьRoman TrubilowyczКатерина КривенокАнютка ПилипчакМашуня БрайтвізерСветлана МадейраМарія РуссуІрина ГаврилякСофійка МатвійчукВіктор ТоріСоломія ДанилівСвєта СалашникНадія ТокарчукNatalija Vachko-DrevnyakУляна ВитвицькаНадія ОсінчукГаля КозякВасиль ВисоцькийКсюха МельникДіана ТоповаАся Яворська

Поделиться страницей с друзьями