Мовний-Експрес Школа-Іноземних-Мов

Был в сети 10:54:42 22.11.2014 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
Город: Львов
VK: id226832745
Личные интересы
Деятельность: Школа іноземних мов "Мовний експрес" Українського Католицького Університету - це поєднання високих стандартів освіти Католицького університету з динамічністю та ефективністю сучасної мовної школи
Интересы: Незалежно від Вашого рівня знань та віку допоможемо Вам опанувати: англійську, німецьку, французьку, італійську, іспанську та польську мови. Разом із професійними викладачами й іноземцями, які використовують інноваційні методи навчання та індивідуальний підхід до кожного студента, у зручний для вас час, ми пропонуємо: 1) заняття в групах різної інтенсивності; 2) індивідуальні заняття; 3) підготовку до різних тестів (TOEFL, KET, IELTS та ін.); 4) цікаві та корисні спецкурси для поглиблення знань: Communication Express, Business Express... _____________________________________________ Для ділових людей та бізнесу ми пропонуємо: 1) спеціальний курс "Ділова англійська"; 2) розробку курсів для Вашого бізнесу; 3) письмові переклади спеціалізованих та загальних текстів; 4) синхронний і послідовний переклад конференцій, ділових зустрічей, офіційних заходів. Корпоративне навчання- це: ефективний та доцільний спосіб вивчення іноземної мови; конкурентноспроможність та інвестиційна привабливість Вашого бізнесу; довгострокова інвстиція у ріст та розвиток Вашої команди, яку підвищує її мотивацію та лояльність; додатковий чинник покращення командної роботи, що допоможе Вашим працівникам краще взаємодіяти у виконанні завдань. _____________________________________________ Загальний курс призначений для тих, хто починає вчити мову з нуля, або тих, хто колись вивчав її, але не може впевнено спілкуватися. В основі навчання – комунікативний метод. Головне завдання цього методу – навчити студентів розмовляти іноземною мовою на рівні, необхідному для спілкування у реальних життєвих та побутових ситуаціях. Основним засобом навчання виступають рольові ігри, що моделюють реальні ситуації спілкування. ______________________________________________ А також курс навчання для тих, хто серйозно й рішуче взявся за вивчення англійської мови! Пройшовши курс занять з 4 модулів, Ви зможете без проблем порозумітися в англомовному середовищі, читати, отримувати задоволення від перегляду фільмів мовою оригіналу і грамотно писати. _____________________________________________ Важливою особливістю є обмежене використання рідної мови під час занять. Завершивши курс, Ви зможете розуміти основний контекст статей, радіо та телепрограм іноземною мовою, писати повідомлення друзям із закордону. _____________________________________________ Набір проводиться постійно, ви маєте змогу доєднатись до групи у будь-який зручний для Вас час!
Любимые телешоу: Speaking Club - Розмовний клуб - час для дискусій, в межах якого немає заборонених тем. Тут Ви можете одразу застосовувати свої знання, висловлюючи pro i contra. І все це in English. ______________________________________________ Grammar Workshop - Граматична майстерня - Ваші речення мають зайві деталі чи їм навпаки бракує цілісності? У нашій майстерні ми швиденько все виправимо =) ______________________________________________ Discovery Time - Час відкриттів - Запрошуємо Вас у інтерактивну подорож іншими державами! Знайомство з культурою США, Великої Британії та інших англомовних країн. Обговорення світських новин, перемивання кісточок публічним персонам.. Дискутування щодо перфоменсу чи ще якої культурної події.. Читання книги чи перегляд уривка фільму з подальшим його коментуванням.. Такий mix точно не дасть Вам засумувати!
Любимые игры: Дитячі програми:______________________________ Англійська для маленьких школяриків (віком від 6 до 10 років) та старшеньких (від 10 до 12 років). Заняття у форматі "learn&play". Діти швидко розширюють свою лексичну базу, усішно опановують конструкції та ази граматики. Курс: 30 занять, 2 рази в тиждень по 60хв. _____________________________________________ Літні мовні табори (англійська та німецька мови) для дітей віком від 6 до 12 років. English Summer - це чудова нагода для Вашої дитини весело та з користю провести канікулярний час у товаристві однолітків. Тижневі програми, що завершуються феєричним виступом, допомагають дітям набути навички спілкування англійською мовою та розважитись разом з нашими досвідченими викладачами та аніматорами.

Фотографии пользователя

1

Друзья пользователя

87
Анна ПетрикАнна ФітьоВолодимир ШолоховТаня МикитинГаля БричDELETED Катерина МихалюкЄгор ГрушинЯрослав МаксимовичАня ПальчинІванка ЗалєвськаЮра БаковичОлена ПавлишинРостислав МаринякОксана ЛегедзаПетро НуцковськийАндрій СоборовВасиль КрутеньІгор БерегулякАнна ВеличкоІрина АндріюкМихайло БонисОльга ПетрикЮра СушкоХристина ПавлякДарина ПаращинНадія ПетрусьІрина ПроцайлоМарта СтаровецькаОлеся ІсаюкКатя МихалюкЛюдмила ГордонІра СеменюкНаталя МанькоГаля ГалайкоЛіля ПереймибідаОля ЛюбчинськаАня ХомикОлеся ГебузаОксана КулинякТарас КостишинОксана ГанимовичСофія ОсобаПавло ХудТаня ДойчманнМаріанна Дуник-КомарницькаТаня МаслакЕкатерина ЗайкоОльга ЖукЮляся КузьмаГаля РимаровичОксана ГалабурдаНаталья ГришкоОксана ФединаОля ПредкоОля ОжибкоЛідія ГубичІванусик МазурикЗоряна ПочинайкоАгата ПахомоваІра ГерусАндрей БоровийОля КоролевичАнастасія ЛозоваАндрій РудаковАлина АдмираловаНаталя ІленьківМарина ДронговськаКсюша ЩербанНаталя КарпинДанило СиротинськийОксана БабенкоDELETED Oleg HischynskyyСвітлана ВусОксанка ЛитвинчукЛілія КісельоваОстап СадовийІрина ФучГалина ПетровичТарас ЛевТетяна ГембачАнна ПальчинМаркіян БанахВіра МикиткаІрина БенсьРома Терлич

Поделиться страницей с друзьями