Aysen Helvacioglu

online
Основная информация
Дата рождения: 7 Августа 1988
Пол: Женский
Контакты
Город: İstanbul
VK: id230982396
Образование
Место учёбы: Marmara Üniversitesi
Факультет: Güzel Sanatlar Fakültesi
Год окончания: 2008
Ata İlköğretim Okulu
Жизненная позиция
Мировоззрение: Secular Humanism
Личные интересы
Любимые телешоу: Babababa, sapyoseksüelim diyi, isminin altına şunu yazmış; Burak Alpagut İsyanlarımız cenk olur. :))))) Pasaj sapyoseksüelleri sizi.
Любимые книги: NORMAL CÜMLE KURDUĞUMUZDA ANLAMAZSINIZ. AYNI UYARILARI 10 KADIN 5ER KEZ YAPAR ANLAMAZSINIZ, HAKARET EDERİZ MECBUREN ONU BİLE ANLAYIP UTANMANIZ GEREKEN YERDE SİZE EDİLEN HAKARETTEN ZEYTİNYAĞI GİBİ KENDİNİZİ ÜSTE ÇIKARMAYA ÇALIŞIRSINIZ. Lan oğlum, midemiz bulanıyo sizden ve beyinsizliklerinizden artık. Bu yüzden böyle konuşuyoz özellikle. Normal kullandıımız keklimeler diil lan bunlart. Sokaktaki köpeğe bile hoşt demiyoz biz, o köpeklerden bile beyinsiz karaktersiz olanlara hakaret ediyoruz ki sildirtin gidin bizden uzak durun diye. Bunun nesiyle övünüyosunuz lan???
О себе: daha tanışma anımızda sohbetinden büyük keyif aldığım ve değer verebildiğim birinin bu sözünü duvarında paylaşmalısın demesi üzerinde pek iyi bir fikir olmasa da onun bu isteğini yerine getirmek için paylaşıyorum bu sözümü. Söz edebiyattan, okumaktan ve hayattan devam ederken ettiğim bir laf: ''düzgün okuyabilen insan düzgün mantıklı hayaller kurabilen insanlardır. uç bir örnek vereyim, mesela biz okuma özürlü bir toplumuz, bunu herkes söyler. sen hiç yaşadın mı bilmiyorum ama benim başıma şu gelmiştir geçmişte birkaç kez. biriyle yazışırsın, bikaç gün geçer, sohbet ilerler, bir gün karşındaki adamın sözlerinden senden hoşlandığını hissedersin, hatta o an senin fotoğrafına bakmakta olduğunu bile hissedersin, bu seni heyecanlandırır. onun heyecanına ortak olursun, konu ilerler, bir anda kendini birlikte gerçekçi bir hayali kurup karşılıklı heyecandan titrerken bulursun. o noktada karşındaki adamın saçmalamaya başlamasına, sevişmek gibi birçok erkeğin iddialı gözüktüğü bir konuda karşındaki adamın bunun hayalini bile gerçekçi bir şekilde kuramadığını, hayalini bile kuramayan birinin gerçeğini seni rahatsız etmeden yapamayacağını düşünürsün. işte o anda karşındakinin pek kitap okumayan biri olduğunu anlarsın. ve bunları en nazikçe ona söylesen bile anlamaz, tartışır, sana çamur atar, üste çıkmaya çalışır. ve o anda kitap okuma alışlanlığının ne kadar önemli olduğunu anlarsın. okumayan insanla seks bile yapabilmek mümkün değildir. ki bilirsin, seksi insanla mukayese bile edilemeyecek zekaya sahip her canlı sorunsuz yapabiliyor:)''
Любимые цитаты:
ÇOCUĞUN BİRİ GELİP YAZDI; Bİkaç laf ettik, toplasan 4-5 cümle. Etkilendiğini söyledi, en son da şunu yazdı: ''Eee sen tatagundamın tatlılık Yatagında'' ŞÖYLE CEVAP YAZDIM: Aydan 11:30 pm ne diyon emmioğlu, tatakunda falan, swahili dili mi gonuşuyon? bi baktım ruh hastası gibi engellemiş beni. Birbirinden vasat adamların bu hallerine devamlı şahit olmak zorunda mıyız???

Фотографии пользователя

2

Друзья пользователя

152
Just DoneCico CicoMert ZadeMehmet çakırmanOzan De lioncourtIlker TiryakiIlker ŞenÖmer OrhanIlker BaşoğluCem KamilRecep CibigozBarış DemirYigit MertUmut CanGökhan SağlamTiamat TiamatIlker OzenLion PrinceHasan SansliiKursat GulKirca KircaLevent UrunCemal ÇelikBarış YiğitKürşat SaygınKaan YılmazHakan HakanogluYunus YildirimArda YıldırımÖzgür AtalayÜmit ChefTimur PasaIlker ErisMehmet ÖzerAbdullah GunduzIlker TyMustafa AliGkhn DdFirat Sülünİlker IşikMurat ArıcıSefa ÇevikАнгелина СавинаDogan MehmetMustafa AkOktay OlcayCan KartalGokhan OrsKashif VedatSoner ErdenTc Cuneyt TabakciAras DemirErkan DemirIsmail TüzünMetin TaşYalçın BaşaranGazi AntepOkan AtamanMerve 'ceSoner AcarCan CanHerneise HerneiseSindoma InocentOkan BektaşEnder KuvMete KaplanServet EkrenBülent GüvenJuanitos SanchezKenan MesutAli SahinErhan ErkekBahtiyar HakkıMurat AtmacaSercan DemirTaçsız KralSavaş ToprakErju MentMesut GünerŞenol ErdoganIlker YazgnMuhammet KorkusuzLilya MerekovaAli KarabudakZafer KarabudakRamo ToprakEmrah TuranHasann AkcannKarim KarimSamet SertÖzdemircan OlcayEfe MehmetAhmet MertCan ZekBahri GüneşSodo KisodoSerdar-Tataroğlu SerdarArda CerkesAhmet YılmazYener KızmazZiya KatırcıHüseyin DedyEvrim DoğanDELETED Onur AltunAhmet GnShadow ShadowOne DoAlmas MuratovBirol KavdırBora GençSe AlМиша ШариповBülent ErdoğanHakan UnalAdem AykutKartal KaraOzan DenizAdem AMehmet KoOsman DurmazEdiss CanciğerimMuhammed TürkmenCelil DemirAcar AcarBir'bey Kırmızı-TutkularDELETED Oğuzhan KayanDELETED Ilker YalçınIlker KemişSinan SerinEnes KamiM-Deniz SecretSerkan MutluSencer SakarSayit IbRamazan OruçEmre KayiberkAydın YaramazDelilik RejimiFatih YavuzBarış SoykökKerem BakarAtay HanZiya DemirBulut CanözДениз ОздемирBurak YelinFurkan YıldızSerkan KöklüAmazingea Aae

Поделиться страницей с друзьями