Пушкын Василий

Был в сети 06:11:21 14.12.2021 с телефона
Основная информация
Дата рождения: 3 Июня 1990
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: Тернополь
VK: id23745307
Образование
Место учёбы: Филиал СФГА
Факультет: Госслужбы и финансов
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Студент (специалист)
Год окончания: 1991
Гимназия: №3 1983-1993 класс "щ"

№ 3 2007-2014 класс "в"специализация: ghtrsy

Жизненная позиция
Полит. предпочтения: индифферентные
Мировоззрение: павяепкупав
Личные интересы
Деятельность: Якщо ви дивитеся канал "Дискавері", то повинні були бачити хоч одну передачу, де розповідалося як одна, що відбилася від стада тварина практично завжди ставати здобиччю хижака, що ховався поблизу., , Ще до того як тварина тільки розуміє, що вона в небезпеці, стає надто пізно – стадо втрачає одного з своїх членів., І хоча світ знайомств і побачень – не джунглі, тут існує деяка схожість з диким світом (наприклад, соціальна поведінка персони жіночої статі). Як і багато творінь природи, жінки часто ходять групами.
Интересы: Якщо ви дивитеся канал "Дискавері", то повинні були бачити хоч одну передачу, де розповідалося як одна, що відбилася від стада тварина практично завжди ставати здобиччю хижака, що ховався поблизу., , Ще до того як тварина тільки розуміє, що вона в небезпеці, стає надто пізно – стадо втрачає одного з своїх членів., І хоча світ знайомств і побачень – не джунглі, тут існує деяка схожість з диким світом (наприклад, соціальна поведінка персони жіночої статі). Як і багато творінь природи, жінки часто ходять групами.
Любимые фильмы: Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення., , Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.
Любимые телешоу: Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення., , Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.
Любимые книги: Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення., , Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.
Любимые игры: Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення., , Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.
О себе: Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення. Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.
Любимые цитаты:
Чоловіки теж відчувають свою спорідненість з царством дикої природи: як і будь-який інший хижак, вони завжди намагаються знайти способи задовольнити свої плотські інстинкти. Прочитайте цю статтю і дізнайтеся, як можна витягнути дівчину з її оточення. Існують два підходи до рішення цієї проблеми: соло і з товаришем.

Друзья пользователя

2

Поделиться страницей с друзьями