Οксана Αвдеева

Была в сети 21:31:50 14.08.2017 с браузера
Професійний супровід та організація якісного та висококваліфікованого обстеження та лікування за кордоном по всіх напрямках медицини.
Основная информация
Пол: Женский
Контакты
Город: Тернополь
VK: medicalassist
Личные интересы
Деятельность: 1. Індивідуальний підбір лікувальних закладів у відповідності до вимог та завдань конкретного пацієнта. 2. Надання повного інформативного матеріалу стосовно запропонованих медичних установ. 3. Очні, заочні, on-line консультації та консиліуми профільних вітчизняних та зарубіжних фахівців. 4. Можливість отримання якісної та кваліфікованої медичної допомоги із застосуванням найсучасніших видів діагностики та медичних технологій в лікувально-профілактичних установах всіх форм власності в Україні та за кордоном. 5. Організація і супровід діагностичних обстежень, профілактичних заходів, амбулаторне й стаціонарне лікування на території України й за рубежем. 6. Послуга “заочного” встановлення діагнозу. Ви надаєте нам історію хвороби (анамнез), ми перекладаємо та надсилаємо спеціалістам для детального вивчення. Виходячи з результатів, отримуємо інформацію про Ваше захворювання та ефективні й оптимальні методи лікування. 7. Після закінчення курсу лікування усі заключні медичні документи й результати проведених процедур буде перекладено на українську чи російську мови, та передано безпосередньо Вам. 8. Організація послуг додаткових служб(страхування, візова підтримка, замовлення авіа та ж/д квитків тощо) Додаткові послуги: 1. Планування та організація зустрічей. 2. Супроводжуючий перекладач на період перебування в країні. 3. Зустріч та проводи в аеропорту. Трансфер до готелю чи лікувального закладу. 4. Бронювання номеру в готелі; резервування палати у лікарні. 5. Допомога у вирішенні адміністративних запитань для супроводжуючих осіб, візова підтримка.
О себе: «Медична Асистуюча Компанія» Це спеціалізована компанія, сферою діяльності якої є організація якісного та висококваліфікованого обстеження й лікування за кордоном всіх категорій пацієнтів. Постійними зарубіжними партнерами є всесвітньо відомі клініки, а досвідчені спеціалісти – гарантія якості наданих послуг. До ваших послуг – кращі університетські клініки та профільні медичні центри, які є членами Асоціацій та акредитовані за відповідними стандартами системи охорони здоров’я.

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями