Εгор Μаслов

Был в сети 05:50:49 03.10.2015 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 1 Сентября 1996
Пол: Мужской
Контакты
Город: Киев
VK: id242056457
Образование
Место учёбы: НУБиП Украины (бывш. НАУ)
Факультет: Конструирования и дизайна машин и систем природопользования (Технический институт)
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Доктор наук
Гимназия: Гимназия №179 1988 класс "а"
Жизненная позиция
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: наука и исследования
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: резко негативное
Личные интересы
Деятельность: На факультеті здійснюється підготовка фахівців ОКР "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальностями "Машинобудування" та „Будівництво”.
Интересы: 1. Розробка концепції і теорії двигунів внутрішнього згоряння з сучасними газорозподільними механізмами (проф. Ковбаса В.П.); 2. Вдосконалення органів машин із гравітаційними і ротаційними робочими поверхнями для сепарації, переміщення та розкидання сільськогосподарських матеріалів (проф. Пилипака С.Ф.); 3. Розробка інтегральних ресурсозберігаючих технологій виробництва високоліквідної натуральної рослинної сировини, її переробки і зберігання на основі адаптивних агробіоінженерних систем (проф. Дубровін В.О.); 4. Розробка технології інтегральної переробки біологічних відходів у біогазових установках нового покоління (проф. Голуб Г.А.).
О себе: Факультет засновано в 1996 р. на базі факультету механізації сільського господарства, коли було відкрито нову спеціальність "Сільськогосподарські машини", яку пізніше було перейменовано на "Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва". У зв'язку з цим у червні 2001 р. рішенням вченої ради університету було створено факультет сільськогосподарського машинобудування. З відкриттям у 2005 р. нової спеціальності "обладнання лісового комплексу" факультет отримав назву конструювання і дизайну машин та обладнання сільського і лісового господарства. За період існування факультету його очолювали: доктор технічних наук, професор В.О. Дубровін (2001 р.); кандидат технічних наук, доцент А.І. Окоча (2001-2003 рр.); кандидат технічних наук, доцент К.Г. Лопатько (2003-2005 рр.); кандидат технічних наук, доцент В.Б. Онищенко (2005-2010 рр.). З листопада 2010 року виконуючим обов’язки декана призначено кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника І.Л. Роговського. На факультеті діють наукові школи під керівництвом видатних вчених: доктора технічних наук В.О. Дубровіна; академіка Підйомно-транспортної академії наук України В.С. Ловейкіна; академіка НААН України В.М. Булгакова, відмінника освіти України С.Ф. Пилипаки; лауреата премії ім. С.П. Писаренка М.Г. Чаусова; доктора технічних наук В.П. Ковбаси; академіка Академії наук вищої школи України А.С. Опальчука; доктора технічних наук В.М. Несвідоміна. За значні досягнення в науковій, навчальній та методичній роботі присвоєно почесні звання: «Заслужений діяч науки і техніки України» професору А.С. Опальчуку, "Заслужений працівник народної освіти України" професору І.А. Цурпалу, "Заслужений винахідник України" професору В.М. Булгакову та доценту В.Ф. Ярошенку, «Відмінник освіти України» професорам В.С. Ловейкіну і С.Ф. Пилипаці. Грамотою Верховної Ради України нагороджена доцент О.В. Зазимко. За роки існування факультету здійснено 12 випусків, підготовлено понад 700 висококваліфікованих бакалаврів, інженерів-конструкторів і магістрів для сільськогосподарського і лісогосподарського машинобудуваннята переробної галузі харчової промисловості України.

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями