Країна Свят

Был в сети 13:45:09 26.12.2014 с браузера
Чи є у Вас мрія? Уявіть, що Ви потрапляєте у казку і Ваші фантазії оживають. «Країна свят» допоможе Вам у цьому! тел.38-48-36
Основная информация
Пол: Мужской
Контакты
Город: Черкассы
VK: k.svyat
Личные интересы
Интересы: В наших інтересах залишити неймовірні спогади, приємні емоції та найщиріші посмішки на обличчі вашої дитини!!!
О себе: Наше агентство з організації свят втілить в життя будь-яку Вашу ідею. Ми придумаємо цікавий сюжет Вашого свята, створимо легку святкову атмосферу, наповнимо усмішками і позитивними емоціями цей чарівний день. Розфарбуємо його яскравими фарбами, подаруємо масу незабутніх вражень Вам і Вашим гостям. «Країна свят» пропонує зануритися у світ нескінченного веселощів і відмінного настрою - про це подбають співробітники нашого агентства. . У перелік наших послуг входить також організація дитячих свят, ціни на які досить демократичні. Порадуйте свою дитину чарівною казкою в день його народження, влаштуйте чарівний сюрприз або захоплюючу дитячу вечірку. Ми організуємо заходи для дітей різних вікових груп у будь-якому стилі, також нами проводиться організація дитячих свят на дому. Ми раді запропонувати величезну кількість сюжетів для Вашого свята, придумати щось нове, особливе, виключно для Вашої компанії. Організація свят - це наша улюблена робота, що приносить справжнє задоволення нам і нашим клієнтам. Ми хочемо щоб Ви насолоджувалися цим днем: з почуттям, з радістю, від душі! Ми зробимо цей день особливим.

Фотографии пользователя

2

Поделиться страницей с друзьями