Oleksandr Костецький

Был в сети 21:23:44 24.02.2019 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Семейное положение: женат
Контакты
Город: Ровно
Skype: -------
VK: tebas87
Образование
Место учёбы: НУВХП (бывш. УИИВХ)
Факультет: Строительства и архитектуры
Форма обучения: Очное отделение
Год окончания: 2009
Школа №14 1994-2004 класс "а"специализация: еліта нації

Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Християнин
Личные интересы
Деятельность: життя і все попутнє
Интересы: дуже багато, відпочинок, спорт, робот, кохання, відносини, ............., бажання і похоть.
Любимые фильмы: Револьвер, Побег из Шоушенка, 13 район ""Scusa ma ti chiamo amore""...... Грань
Любимые телешоу: Грань....битва екстрасенсів
Любимые книги: Дейл Карнеги
Любимые игры: PokerStars....ник нейм tebas87
О себе: Коли сумно тобі - посміxнись! Коли біль на душі - поділись! Коли радість навколо - радій! Коли друг зажуривсь - пожалій! Коли серце коxає - неxай! Коли щастя немає - бажай! Коли любиш когось - не мовчи! Коли важко тобі - закричи! Коли жити не хочеш - терпи! Коли крила розкрились - лети! Коли ворог образив - пробач! Коли горе спіткало - поплач! Коли щастя зумієш знайти, НАМАГАЙСЯ ЙОГО ЗБЕРЕГТИ! в двері справжньої україночки постукали три стареньких дідулі з сивою бородою. вона не впізнала їх. Напевно ви мені незнайомі, але ви голодні мабуть. Запросила їх до хатини поїсти. У відповідь вони запитали чи чоловік її в дома, вона відповіла що ні, тоді ми зачекаємо. У вечері коли чоловік вернувся з роботи вона розповіла йому дивну історію, він миттєво сказав їй хав вона побіжить і запросить їх до хатини. Дружина вибігла і запросила дивних стареганів до хати. Ми не можево увійти в дім разом відповіли вони. В чому справа тоді запитала дівчина. Один із стариганів пояснив їй, що його звати "богатство" показавши на одного із дідуганів, а його звати "Удача" показавши на другого пальцем, мене звати "Любов". Після чого доповнив, іди зараз до хати і поговори з своїм чоловіком, кого їз нас ви б хотіли бачити у власній оселі. Дружина в повному потрясінні відправилася до хати , і розповіла все що їй розказали. Чоловік зрадів бо був дуже освідченим, і відповів давай запросимо "богатство" хай прийде в наш дім і наповнить його неземним багатсвом. Дружина сказала, що хотіла б бачити в їхній оселі "удачу". Неподалік в кінці кімнати сиділа їхня донька, почувши розмову батьків вона підбігла до них і запропонувала пригласити "любов" і додала, тоді в нашому домі все проникне коханням і любовю. Давай погодимся з дочкою сказав чоловік дружині. Іди кохана запроси в наш дім "любов " сказав чоловік. Дружина вибігла і запитала, хто із вас трьох "любов" ми хотіли бачити вас нашим гостем, так що радості просимо. Дідуган на імя "Любов " пішов в напрямку хати а за ним двоє інших. Здивована дівчина запитала "Богатство" і "Удачу": яж запросила тільки "Любов" а ви тоді навіщо йдете. Дідугани відповіли, якби ти запросила чи "Богаттво" чи "Удачу" двоє інших розвернулисяб і пішли. А так ти запрсила "Любов" і ми завжди йдемо по слідам за нею. Там де є любов там завжди буде і багатство і удача. удачабовь, всегда есть и Богатство и Удача!!"
Любимые цитаты:
Шукай суперника завжди кращого від себе. Заговори, щоб я тебе побачив. (Сократ). Втрата почуття сорому є першою ознакою недоумкуватості. (Фрейд). Для того, щоб навчити іншого, потрібно більше розуму, ніж для того, щоб навчитись самому. Переделывать другого человека, это не благодарный труд идеальных людей не бывает), и измениться самому, стать терпимее. "Не жизнь делает человека, а человек несет в себе жизнь и творит свою судьбу" Лучше жалеть о том, что сделано, чем жалеть о том, чего не успел сделать! "Судьба - это не дело случая, а результат выбора; судьбу не ожидают ее создают" Никогда не сдаюсь — царапаюсь до последнего… Если отбросить патетические фразы и вернуться к подлинному смыслу слов, то настоящий - это такой, какой есть на самом деле.

Фотографии пользователя

16

Друзья пользователя

158
Тетяна СметанаВадим ЗвиникОлександр МоскаликВиктория ВладиОля ШолудькоІгор ХмільВаня БляшинЮра OzzyХристя ТелюкАнтон КондратюкЛєна ТемнюкИгорь ГончаровМихайло КосенкоАндрей Ткачуклюба сидорчук(онопа)Валєра РедькоТетяна ГерасименкоОлександр ГончаровИван АлексеевецМіша ЛитвинРома ОстапчукМашенька ТитаренкоМихаил ДемчукСаня БруховецьВасилинка CandyТанюшка ТомчукВиталий ПриходькоВиталий ШевченкоNataly NatalyРома ПигальСашка ШпотаОлег ПростийАндрей ПашкоТатьяна ФаринаОлександр ДробушОлег СтадникВаля ПономарАндрій ЗвиникРиф ДавлетхузинВася ПетришинРома КурічСергій МельникІван ШиманськийАлександр АлександровМіша НіколайчукБогдан ЯцюкЮрій МельничукКсюша СиницинаДіана ЛижоваВаня ДанильчукАндрій КусікНазар ЧовганськийІванка НіколайчукRuslan OkunevskyiМакс ТеслюкСергей ЛибакВолодимир СищукСергей СинцовАртем МачулаІванна ЛижоваСветлана МалецьВіка ВерхотуроваОлег ЖукОлег ВаржельВіктор ЯрутаАлександр ШепелюкСвятослав БежаєвLenna StyitsyukТаня КраськоСаня ІльчишинЯна МорозСаньок НіколайчукВалентина ПасекаАндрій МартинюкТаня КопшеваУляна ЛисицяЛьоша КректунЕвгения ХотелкинаТарас ХорхолюкОлександр ГомонАндрій ТаргонiйКсения СтадничукІнка ЗвиникДмитрий БикусТаня БутерлінЖессика МавроваОксана БікусАндрій ГолубцовДиана ГлазуноваЮра КосовичВасилий ДидухИрина ГордонАндрій КарпецьЮра НагорнюкІра БарановичЕвгений ЗакутнийДіма ФранчукТаня Ніколайчук-КостецькаНаталія ГригорукДіма МальчевськийЛюдмила Маринич (максимюк)Марія КузикМикола ДашкельТаня Баб'якНаталі КостецькаVova LochatesМарина ШкуропатСтудентська СвободаПейнтбольний Клуб-АдреналінТаня РівненськаАліна СоколовськаЮрій БахірєвДіна ДіназаврікVictoriya ...Вова ПолюховичІра ТелюкПавел МельничукВалерий ШандрукОльга ЛисенкоБожена ФурсачикНадежда ПанкратоваСергій ГрицакНаташа ВасиленкоТарас ПоліщукНикита ФёдоровХристина ІгнатЄвгенія ГоловінаНадежда ЛатенкоМихаил СироткинБогдан ОсипчукIi УкраїнаНазарий БондарчукОлег ГляйзерПаша БенькоЕвгений ПанкратовПавло ФедетчакАндрій ЛошатецькийМарія МокрикСвєта ГуринаИгорь ПолюховичСергій СаваринськийМарта РуденкоDELETED Александр АлександрВиктор ШтумпфВладимир ВохмянинАндрей БарбосIgor DmytrenkoДмитрий РусаковМария НиколаевнаДмитрий ФроловМария ВладимироваΑнтон ΑксеновАлексей ЭлеврусАртьом ВитрукИрис СинцоваMari MariBad Boy

Поделиться страницей с друзьями