Олександр Жуківський

Был в сети 14:03:59 29.11.2020 с iphone
Україна - понад усе!
Основная информация
Дата рождения: 2 Декабря
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: Brisbane
VK: s4141920
Образование
Место учёбы: University of Queensland (UQ)
Факультет: Arts
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Студент (бакалавр)
Год окончания: 2011
Brisbane State High School 2000-2004
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: либеральные
Мировоззрение: Православ'я
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: карьера и деньги
Отн. к курению: компромиссное
Отн. к алкоголю: компромиссное
Личные интересы
Интересы: Сиджу в кімнаті на підлозі, , Як той непотріб на дорозі., Не плачу, як колись робила., Цю рису я в собі убила., А просто думаю про світ, , Яким пробігся чорний кіт., В якому я не є одна, Така сумна, така нудна., Сиджу в кімнаті на столі, І дивлюсь, під дощем малі, Біжать по автостраді босі, , Як я колись – ще по дорозі., Сиджу в кімнаті на стільці, І кольорові олівці, Для мене стали чорно-білі, , Як довгі дні всі посірілі., Сиджу в кімнаті на вікні, І бачу «S.O.A.D.» я на стіні., Згадалась давня ностальгія –, Загублена, співати, мрія., Сиджу в кімнаті я на ліжку, І тихо гладжу свою кішку., Його я згадую тепер –, Того, хто вже для мене вмер
Любимые фильмы: Оля Куриленка!, Milo & Otis.
Любимые телешоу: Kyle XY, Eastenders, Will&Grace, Friends, Everybody loves Raymond, Grumpy Old Women and Grumpy Old Holidays.
Любимые книги: Ерагон, Гаррі Потер, Magician, Детство
О себе: На зріст я високий – 180см, стрункий. В мене світло-зелені очі та світло-коричневе волосся. Я хорошо граю на фортеп’яно протягом шістнадцяти років. Другого грудня мені виповниться двадцять років – «Стрілець» по гороскопу. З тринадцяті років я тренуюся карате, бігаю. Я люблю слухати російську та Українську музику.
Любимые цитаты:
"Dyings' not so bad" "How do you know?" "Because I died once" "ТАНЗІН, ЮРОП!!!!!" "кто ел устрици?" "That is the last time we take directions from a squirrel" "Excuse me, I have to crap" "Bite Me"

Фотографии пользователя

17

Друзья пользователя

57

Поделиться страницей с друзьями