Мар'яна Мострянська

Была в сети 21:15:10 06.05.2019 с браузера
Багацтво-це здоров'я матері, повага батька, вірність друзів, любов дрогої людин!
Основная информация
Дата рождения: 14 Августа 2002
Пол: Женский
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
VK: id314707648
Жизненная позиция
Главное в людях: доброта и честность
Главное в жизни: семья и дети
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Личные интересы
О себе: Мар’яна – жіноче ім’я, яке має єврейське коріння. Походження імені Мар’яна пов’язано з давньоєврейськими словами, які переводяться як «гірка», «терпка». Маленька Мар’яна – непосидюча, емоційна і дуже чарівна дівчинка. Вона добре вчиться в школі і часто займається малюванням, музикою. Дівчинка нерідко нетерпелива в бесіді, їй складно вислухати співрозмовника. Тому вона може перебивати його, вставляючи свої слова. Доросла Мар’яна найчастіше буває товариською, цілеспрямованою дівчиною. Вона дуже довіряє своїй інтуїції, як правило, більше не вважається зі своєю думкою, ніж з доводами оточуючих. І досить часто виявляється права. Це пояснюється її проникливість, уміння помічати найдрібніші деталі, які зазвичай проходять повз увагу інших людей. Мар’яна найчастіше всі проблеми вирішує сама. І не тільки тому, що нікому не довіряє. Дівчина впевнена у своїх силах і справедливо вважає, що краще за неї ніхто не вирішить її проблему. Згідно характеристиці імені Мар’яна, дівчина з таким ім’ям, як правило, – яскрава індивідуалістка. Вона на все має свою точку зору, рідко підлаштовується під кого-небудь, ніколи сліпо не слідує модним тенденціям. Сама сильна духом, Мар’яна дратується при спілкуванні з скиглієм, занудою. Вона цінує в людях силу духу і почуття гумору. Цим пояснюється те, що дівчина швидше допоможе людині, якщо бачить, що він сам намагається вирішити проблему. І не поспішить на допомогу тому, хто сам не бореться, а тільки чекає допомоги від інших. Мар’яна гостро сприймає критику, моралі від інших. При цьому сама із задоволенням роздає поради, причому, не завжди чекаючи, коли її попросять про них. Їй не підходить монотонна, нудна робота. Мар’яна – енергійний організатор, організатор. Для неї підходить професія керівника в будь-якій сфері. Вона легко управляється з великими колективами, може бути успішним менеджером у різних спеціальностях. В характеристиці імені Мар’яна зазначається, що дівчина з цим ім’ям часто рано виходить заміж. І, як правило, заміжжя виявляється вдалим. Чоловік Мар’яни зазвичай сильно ревнує дружину, хоча вона рідко дає привід до ревнощів. Мар’яна хороша господиня, яка містить будинок в чистоті, вміє смачно готувати. У той же час, жінка завжди залишається елегантною, стежить за своєю зовнішністю. Ім’я Мар’яна вдало поєднується з по батькові Олексіївна, Андріївна, Миколаївна, Ігорівна Вікторівна, Аркадіївна, Павлівна, Олександрівна, Євгеніївна. Православні іменини у Мар’яни 2 березня і 22 червня. Найбільш відомі люди з ім’ям Мар’яна: Мар’яна де Гонич, Мар’яна Наумова, Мар’яна Співак, Мар’яна Безруких, Мар’яна Фиделева.
Любимые цитаты:
Ранок буває добрим і ласкавим тільки в серпні - бо ще канікули. Хоч і доля не справедлива, життя-гра! Грай красиво Обещаю - я буду рядом. Ты только скажи, что тебе это надо.

Фотографии пользователя

1

Друзья пользователя

206
Ігор ТрачукНазарій ЖитейськийІруся БашнякIvan KrukЮля ЖидоникАня МигасРома КосМаша АндрусишинМар'яна ЦинайкоІгор РедкевичВіра СтасишинБогдан ОзерянецьАндрій ПасічникРома СемегенОлеся ВинничукОля БахматОксана МандзійРоман ВолошинЮлия КрыловаРоман БіляшевичЖеня ГаранВіталік СеменецьНаталя ЗалуцькаМаряна МатвійчукКатя ФедорчакРома ЛаврівВіктор ЗалуцькийКсения ЖаворонковаДіма ЦинайкоЯна КуріннаMaryana ChmyrІгор ЛаврівЮра КовальчукРоманія КовальчукМар'яна БенчСтепан ДунаєцькийАртур ШимківАнна Гаран (залуцька)Mariya OpashnyukОля КуріннаМар'яна КовальчукВася ЛаврівВолодя ВознякNatalya PashynskaElizabeth LionessТарас КоньОля ШоздаІлона АнтимисВлад ЖелізнякНаталія КосНадя КлодніцькаОля ДанилівHalya HladiiНиколай ПаленковІра ДмитрівСтьопа КовальчукІра ШоздаСофія ПопівІванна КошулинськаСлавік МосьондзГалина КузикСоломія КрушельницькаЮра ГуменюкОлег МикитинЮлія ЛаврівГаля СеменецьСніжана ПєцухРома ПодолякНаталка ФедикАртем КамуляЮра ВінницькийКатя ПашинськаDELETED Іра ГнатюкЗоряна Остап'юкDELETED Роман ГончарукАндрій ГладійМіша МосьондзІра МатвійчукЛилия МатвийчукВіталік ГордійчукЛілія МосьондзСніжана КобилюхАліна МосьондзСоломія ЗалуцькаКатя ШампанюкМаша КовальчукНаталя ПроцикВова БерезіцькийВітя ЗаторськийАліна БогдановаАнатолій СтарикРома БоринецьВова КоцюбаDELETED Василь ШибіцькийЮра СлавськийОлеся ПоповаВіталій ГуменюкНазар КовальовДіана АнтонівОлег БульчакРоман ГладійІра ДмитрівВіка КапічовськаОксана МайчукХристина ЖидоникМирослав ШандрукОльга МатвійківРуслан ВовкМарія МурмилаСаша ЧичотаMarta ZyayaВітя ПасічникХристина ГуменюкНазар ШульгайНазар БогайчукМіша БорисевичСергій БогайчукЮлія ФикНаталі ПоглодБодя МаньковськийОленка СтрылецьЮра СавельевНіна ЯцівВіка ФілінськаНаталя ПопівМарта КравецьЕдуард БомковськийОлексій КобишIvanna LutsyshynНаталія ТернопільськаЯна МиронНадя КосДенис МацалаВіка ІвасечкоDELETED Христя ФаріонVitalik PidberezhnyMuroslava PohlodАнастасія КоцюбаСоломія ФедіркоТінка ГольМар'ян ТихолізВікторія Остап'юкTamila BazarВіка ЛитвинчукЮра КушлакЛюбов СуховійDima VegeraЛеся КостьІра КоньРома КовальовТаня ЖурикВова ГаранОленка БукшакВова ГулькаМаксим ЧорномазОля ЧорнаНазар БатюкІлона ЖукІра ЧопикСергій СиманцівОксана КовальчукМаргарита ТернопільськаCarina SeiderІра ФедикТеатр МетанояValeria SuvorovaВася КазьмірчукОльга КіМиша ЗарубайкоВіталік МоднікІнна БерчишинНастя СіщукMasha MurmylaХристина ЗаторськаMariana PalchakАня ХаламанNazar AngelovМакар БондарьТолік ПоповВера ГрицайNastya PohlodNastia LisnaОлександр БориськевичНаталія МостоваRyslan VoznyakОксана Василишин-ГолембйовськаВика ОстапюкБогдан МаньковськийГалина ЦинайкоВолодя БілінськийДенис БогайчукХристя ВасилишинІра БілокупOlya ShozdaМар'яна ПальчакСергій ГолембйовськийВіка СинишинЯна ГуменюкНадя КосТалибан АбхазовХристя ШоздаМар'яна Мострянськка

Поделиться страницей с друзьями