Inna Plakhotniuk

Была в сети 01:27:35 06.07.2016 с телефона
ЯКІСНИЙ ОДЯГ ТА ВЗУТТЯ!!! ПРИЄМНІ ЦІНИ!!! Перед замовленням ознайомтеся з детальнішою інформацією!В наявності є чоловічий одяг!
Основная информация
Дата рождения: 28 Мая 1984
Пол: Женский
Контакты
Город: Киев
VK: cheap_and_high_quality_clothes
Личные интересы
Деятельность: УМОВИ ЗАМОВЛЕННЯ ПАМЯТКА ПОКУПЦЮ: Шановні дівчатка, замовляючи через інтернет будьте готові, що вам може щось не підійти, не сподобатись, колір може бути світлішим або темнішим, ніж на фото і річ на вас буде виглядати не так, як на дівчині 40 розміру з ростом 160 см.. ЗАМОВЛЕНІ РЕЧІ ПОВЕРНЕННЮ І ОБМІНУ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ!!!!! Якщо ви зробили замовлення, значить ви погодились з умовами!
Интересы: ШАНОВНІ КЛІЄНТИ! ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ! Постачальники використовують всі можливі способи для демонстрації товару на сайті в найвигіднішому ракурсі-використовують спеціальне освітлення для зйомок фотографій, речі відпрасовані і гарно драпіровані, хутрові вироби розчісані! Тому уже отриманий товар може трохи відрізнятись! НАПРИКЛАД: -по яскравості кольору(бути більш або менш яскравим, ніж на фото); -по фактурі(різні тканини одного і того ж кольору виглядають по-різному). ОБОВЯЗКОВО ВРАХОВУЙТЕ ЦІ ОСОБЛИВОСТІ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ТОВАРУ, так як це НЕ реальний магазин і повернення немає. При оформленні замовлення ви даєте свою згоду на умови співпраці!
О себе: Замовлення приймаються у приватні повідомлення. 1) У приватні повідомлення скидуєте фото (або силку) речі, яку хочете замовити. А також свої дані: прізвище та ім'я, номер телефону, місто і номер відділення Нової Пошти, де вам буде зручно отримати ваше замовлення. 2) Ви отримаєте номер картки Приват Банку, на яку здійснюється оплата (передоплата 100%). Після оплати необхідно відписати дату, час та суму переведених коштів. 3) Після відправлення речі ви отримаєте номер ТТН по якому зможете отримати замовлення на відділенні Нової Пошти у вашому місті. ####################### Знайти відділення Нової Пошти у вашому місті можна на офіційному сайті Нової Пошти: http://novaposhta.ua/office/?language=uk а також відстежити вантаж по номеру ТТН: http://novaposhta.ua/ ###################### Обробка і збір замовлення складає 3-4 дні. Доставка НовоюПоштою 1-2 дні. При тимчасовій відсутності деяких позицій на складі - до 10 робочих днів; ##################### Приємних вам покупок :) ЧОМУ 100% ПЕРЕДОПЛАТА? ? ? Дуже часто товар без передоплати не забирають, знаходяться безліч причин- ремонти,діти свята і взагалі "таке ми вже купили або нам подарували"! Нам також не хочеться оплачувати пересилку в обидва кінця, плюс платити за пролежування товару в Вашому місті, поки ви роздумуєте чи забирати своє замовлення чи ні! ТОМУ,коли ви оплатите свій товар ми будемо впевнені, що ви його точно заберете! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!! ВДАЛИХ ПОКУПОК!
Любимые цитаты:
ПОВЕРНЕННЯ І ОБМІН: Шановні покупці, ми замовляємо для вас взуття по каталогам. Повернення ТІЛЬКИ у випадку грубого фабричного браку! Обміну по розмірам теж немає! Взуття з несуттєвим браком(потертості, плямки клею, нерівні строчки, дефекти фурнітури, профілктики і т.д.) обміну і поверненню не підлягають!

Фотографии пользователя

2

Друзья пользователя

115
Марина ШаповалКатя ГаврищукНатуська ЯнчукКарина КобецТаня КравченкоАня ГончароваKaterina YanchukНаталья КазаченкоЛилия ПаламарчукВікторія СмикунМарина УсатюкТатьяна МакееваЛера ЛозбинаИнна СтепанецІра МураховськаDELETED Аня ТкачукOlga BoikoИра ШевчукЛюбаша ТрачукНаташка СвидницькаяВікторія ПотапчукЮля ЗарічанськаНаталія ШулярМаргарита КоролёваЮля ПалійЮлия ЦурканБогдан КобыляцкийСветлана ГорбаньЛюбовь ЯковлеваНаталия КовтунВиктория МакаренкоВиктория КолибабчукВлада ЗинченкоАнна КолобченкоВалентина ГлущукВалентина ЮзановаМайя ДубійМарина ΦилипповаСвета МиколайчукМария ТкачАлена ИванькоJames DrummerДмитрий ВойтовичЮля СкрипкаВиталий КолесниковОльга АнисимоваMarc FittΕкатерина ΜорозоваВиктория МасловаТатьяна МиргородскаяНаталья КовальчукАлла КомарАнастасия Миколаева-КолесникДмитрий ВойтовичЛидия ИвановаАлина НазаренкоАлиса КожикинаКаміла ЗалевскаАнатолий ЧемникВиктория ГончарукАлина ЛександроваAcacia BrinleyСветлана ЛастовскаяRina JordiЕлена ГриненкоАлёнка ДавиденкоАнастасия БорникЮля ЛямодаЕлена ПроценкоЛизочка НяшкаТатьяна БельёLara PetrenkoОксана ГуроваЛариса ГайсинскаяДима ГарбузЯна ПетровскаяАнастасия ПрекраснаяKira PalmerИлона ШтейнерМарина ФилиповаЮлия АвдееваМарина ИвичичьАлина ПодлеснаяМарина ПархомчукМария АлешинаАнтонина ВасиленкоВика МитрофановаАнгелина ЧифоноваНаталка МальченкоЖеня ЖдановаЗинаида АхметоваОлександр ФролОльга ЕвдокимоваДіма РозумовськийИрина ВесёловаМарина НестеренкоДмитрий ВаулМаша ПавленкоОксана СаржинскаяАнна СамсоноваАлександра АлександровнаЯна ОлейникИнна ХоничСучасна ВишиванкаВалерия ДепутатСергей ПронинАнжелика ЧерсоваАлександра ГончароваMood MoodРоман АбасовЛеся УкраїнкаАлина МудраяАнюта КрутMary May

Поделиться страницей с друзьями