Наташуська Мартинюк

Была в сети 15:21:31 20.03.2010 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 26 Февраля
Пол: Женский
Семейное положение: не замужем
Контакты
Город: Луцк
VK: id31913780
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Вірю в Бога
Личные интересы
Деятельность: ***Студентка
Интересы: Обожнюю проводити час з своїми друзями та в оточенні веселих і приємних людей.Люблю спілкуватися годинами, коли є про що, тобто цікаво...Абажаю квіти!!!А особливо Рози, і особливо червоні.Дуже люблю тварин, Кошеняток!!!
Любимые фильмы: Спешы любить, Самый лучшый фильм
Любимые книги: Я більше люблю журнальчикі
Любимые игры: Карти
О себе: Добавляйтеся в друзі,і дізнавайтеся самі...У кожної людини три характери : той, який йому приписують, той, який він собі приписує ; і нарешті той, який є насправді!!!!!!!!!!!!!
Любимые цитаты:
"Все,що не робиться,робиться до кращого","Завжди так не буде" "Жінка – як інспектор ДАІ: фігні наговорить, гроші відбере, настрій зіпсує, а ти ще і винен." Друзі - це ті, які ходять з тобою вночі на дачі в туалет, бо ти боїшся ходити сам Друзі - це ті люди, які сплять спокійно вночі у тебе вдома, в той момент як ти прибираєш весь бардак, який вони залишили після себе... Друзі - це ті люди, які не люблять людей, яких не любиш ти, нехай вони навіть ніколи їх не бачили... Друзі - це ті люди, які ненавидять твою колишню(го) більше, ніж ти сам... Друзі - це ті люди, яких ти ненавидиш в меншій мірі один раз в день... Друзі - це ті люди, які регуярно просиджують з тобою велизезну чергу до лікаря, і після кожного разу говорять " я з тобою більше в цю кляту лікарню не піду.." Друзі - це ті люди, які з"їдають всі прострочені продукти з твого холодильника і ходят після цього раді - раді)) Друзі - це ті люди, які перед тим як прийти до тебе задають тобі питаня "А жерти щось є?)) Друзі - це ті люди, які все життя будуть згадувати тобі твої невдачі і сміятися з них)) Друзі - це ті люди, які часто "ніжно" копають тебе ззаду)) Друзі - це ті люди, з якими і помовчати є про що... Друзі - це ті люди, яких ти хоча б раз в житті рахував ворогами... Друзі - це ті люди, паролі яких ти знаєш напа"мять Друзі - це ті люди, з якими ти говорячи по телефому близько 30 хв.....мінімум 5 хв. мовчите, бо йде якийсь фільм... Друзі - це ті люди, за якими починаєш сильно скучати, не бачачи їх хоча б один день... Друзі - це ті люди, без яких багато в твому житті було б не так))) "Сказати тобі можу я сьогодні Що ти лише мале дурне хлопча Іди, коханий, ти до чорта Навчишся цінувати - тоді, можливо, будеш мене мати." "Настоящая девушка должна уметь закатывать три вещи: банки, глаза и истерику!")))

Друзья пользователя

64
Вікторія ВрублевськаАндрій ПостоловськийАлександр РябовВікторія СтрелюкДіма СегейдаКатя КучерукАндрій БабінскійІгор КравецьСашка СоколоваРома ПундорНаташенька ЦаковськаСаша КопашевичNo NamesСерий ВеремчукЮлічка AngelВадім МакарчукОлександр КревськийРоман ВагановАндрій СеменюкPetra SexyСергій МатвійчукЮра MyltikИгарьок КовальСергій ЖердицькийСергій ПігальОля ЗінчукМикола ДаньшинКатюша Кравчук-ЗінчукІра КуцSania MexalСашок ПобедительЮрчік СтупницькийКаролина СеменковаАндрей МищукДіма ГордіюкІруська ШоколадкаЛена ГонтарМішка БезштанькоДіма КлецьArzuman BagirovМаша ПовчунАртур ГерасимовичАліна БойкоВіталік МомотюкDimka KozyarOlesya СасЛена МельничукНадежда АмосоваМаргаритка ГарбарукМакс ОмелюкАлег ВознюкЛілія КухарукМаріанна ДомарецькаСофа МотовильськаІлона ПопкоИлья КузнецовРома ПодковирінДіма ГордіюкАнна ВладимировнаСергій РимарчукПаша КущенкоПетя СинюкВадим ПолоникМаксим Кузьмич

Поделиться страницей с друзьями