Arda Ulusoy

Был в сети 10:18:36 04.09.2024 с телефона
Official Account. (Orijinal Hesaptır. Lütfen Taklitlerimi Eklemeyiniz.)
Основная информация
Дата рождения: 19 Мая 1985
Пол: Мужской
Семейное положение: в активном поиске
Контакты
Город: Bursa
Skype: askme
VK: id349913088
Образование
Место учёбы: Galatasaray Üniversitesi
Факультет: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Год окончания: 2010
Üsküdar Amerikan Lisesi специализация: Amrican Language, Culture Education

Жизненная позиция
Полит. предпочтения: консервативные
Мировоззрение: Secular Humanism
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: развлечения и отдых
Отн. к курению: негативное
Отн. к алкоголю: положительное
Личные интересы
Деятельность: * Özel gün ve geceler için partner kiralama * Sıcak ve samimi bir deneyim yaşamak için partner * VIP partner * Müzik klüpleri ve partiler için erkek partner * Zevkin zirvesini yaşamak istiyorsanız * Farklı fanteziler arıyorsanız. * Temizliğe ve titizliğe önem veriyorsanız * Çılgınlar gibi bıkmadan seks yapmak istiyorsanız DOĞRU PROFİLDESİNİZ.
Интересы: * Tüm seks pozisyonları * Extrem seks pozisyonları (Özel) * Gri'nin 50 tonu * Coctail, Tequila, Cin tonic, Vhisky
Любимые фильмы: * İsterik * Premium DVD Collection * Amateur Record Collection * Mia Khalifa Series * PornBurn * PornHub
О себе: Merhaba, Ben Arda Ulusoy, * 1985 İstanbul doğumlu, * 31 yaşında, * 1,81 boy, * Kahve gözlü, * Esmer tenli, * Vücudu yerinde, * Göz alıcı, Niteliklere sahibim. Bursa'da yalnız olarak yaşıyorum. Fakat bu her gecemin yalnız olduğu anlamına gelmez. :) Bireysel olarak yalnızım. Eğer gizliliğe önem veriyorsanız, bu yaştan sonra seçici olmam gerekir, kimseye maskara olamam diyorsanız. Size kendimi tarif ve tavsiye etmekten onur duyarım. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Zevki iliklerine kadar hissedeceğin bir gece de görüşmek üzere bebeğim.
Любимые цитаты:
* Dirty Talk " İçine girip, zevkten ağzınla burnunun yer değiştirdiğini görmek istiyorum bebeğim. Ben bunun için buradayım. Hadi başlayalım. Imm. "

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями