Эвелина Морозова

Был в сети 15:34:35 14.04.2021 с телефона
Основная информация
Дата рождения: 21 Июня 1972
Пол: Мужской
Семейное положение: женат
Контакты
VK: hastayataklari
Образование
Место учёбы: Acıbadem Üniversitesi
Год окончания: 1991
19 Mayıs İlköğretim Okulu
Жизненная позиция
Главное в людях: юмор и жизнелюбие
Главное в жизни: красота и искусстсво
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: резко негативное
Личные интересы
Деятельность: Hasta yatakları ve bebek hasta yatakları gibi ürünlerde şirketimizde üretilmektedir. İhtiyacınız olan ayarlanabilir elektrikli hasta yatakları, felçli hasta yatakları, 2. el hasta yatakları ve diğer sağlık ürünlerimizi incelemek için Emek Sağlık medikal firmasının web sayfalarını ziyaret ederek, site içerisindeki ürünleri detaylı olarak inceleyebilir, 7 gün 24 saat açık olarak hizmet veren iletişim adreslerinden ulaşım sağlayarak ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.
Интересы: Hasta Yatağı, hasta karyolaları, hasta karyolası, hasta yatakları, elektrikli hasta karyolası, elektrikli hasta yatağı, hasta karyolası kiralama, hasta yatağı kiralama, lazımlıklı hasta yatakları, havalı yatak, felçli yatağı
Любимые фильмы: Spider Man, Superman
О себе: İkinci el, sıfır ve sahibinden satış ve kiralamasını yaptığımız ürünlerimizden bazıları: Dual motorlu ve piston motorlu ekonomik hasta yatakları, ahşap hasta karyolası, asansörlü hasta karyolası, yatalak hasta yatakları, anti bakteriyel ve silinebilir hasta karyolaları, havalı hasta yatakları, hastane dolapları, elektrikli hasta yatakları, visco yatak, lazer kesim hasta yatakları, dört parçalı hasta yatağı, hasta yemek masaları.

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями