Bohumil Kočovský

online
😂
Основная информация
Дата рождения: 8 Августа
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: České Budějovice
VK: dextermorgen
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: консервативные
Мировоззрение: atheismus
Главное в людях: юмор и жизнелюбие
Главное в жизни: семья и дети
Отн. к курению: компромиссное
Отн. к алкоголю: положительное
Личные интересы
Интересы: Koně, skot, včely, ryby, psi a jiná další hejna havěti
Любимые фильмы: Pátý element
О себе: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností , sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty. Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe seznáš, že jméno mé je Bůh.
Любимые цитаты:
Záporožští kozáci tureckému sultánovi! Ó sultáne, čerte turecký a čertův bratře, ty, přítelíčku Satanáše, samému Luciferu děláš sekretáře! Co jsi to, k čertu, za rytíře, když holým zadkem nerozsedneš ježka, malé zvíře? Ďábel sere, tvoje vojsko žere. Nebudeš pod sebou, čubčí synu, křesťanské syny mít; tvého vojska se nebojíme a bít se s ním budem a vždy, když se ti na zemi i na moři postavíme, obskoč svou matku. Ty babylonský kuchaři, makedonský koláři, jeruzalémský sládku a pivaři, alexandrijský kozaři, Velkého a Malého Egypta sviní pasáku, arménská svině a sviňáku, podolský zloději, tatarský toulče, kamenecký katane a všeho světa i podsvětí blázne. Před naším Bohem pitomče, hadí vnuk jsi a hnusný skřet a na našem chuji vřed. Prasečí rypáku, kobylí řiti, řeznický pse, nepokřtěná hlavo, běž obskočit vlastní matku! Tak prohlašujeme my, Záporožští, ty ubožáku. Nebudeš pást ani křesťanská prasata. Tím končíme, protože neznáme datum a nemáme kalendář; měsíc je na nebi, rok v knize, ten samý den u nás jak u vás, takže nám polib prdel zas! —Ataman Ivan Sirko s celým záporožským vojskem.

Фотографии пользователя

2

Друзья пользователя

93
Аскольд РюриковичНаталья Кравцова-ШевченкоПризрак ДняАртем ЯблуковDagmar MyskovaWaldas AldasHerakleitos FreidenkerАлексей ФилатовПавел НовачекIvan GutJiří BočekЛюдмила ВеселоваTarep ChilorkovaMartin RichardLudvík ŠeděnkaLadislav VětvičkaZdeněk KlímekTomáš BuroňMartin KuboМарина ЧайкаИрина РистоваPeter SlovákMilan KrejsaErika MadejováJan SedláčekKarel VomáčkaVáclav VránaJita SplítkováFranta KubásekСерджо СузуевPavel PilátMoa SpepenaIsis EgyptskáBob BobekDELETED Petr PelikánLadislav JandaCeske ZpravyKatalin TaraСергей ВолодарскийJi MaxonOjuunsuren PrekopovaFrantišek FialaRebecca-Renáta DémonTomáš FišerMiroslav CerovskyАлекс ФабинMarketa SichtarovaСергей БакановMiša ŽižkovПавел Цихлар-ДанубаровићŽiva SlovanskáЕва ЕршоваJosef AutodopravarutIordache AurelIba ZdenkaJana KovačovaBéďa IvičičPetr-Wětter Mc-CzechRudolf VavraJaroslav CerovskyAndrzej MetelskiPrůvodce DušeEmma NurelleMilan ŠupaFrantišek BubákDELETED Citra CathrineVolný BlogFrantisek NedvidekFrantišek-Karel LadislavZlata EraVasilij NachodkinСветлана НаумоваPetr HovorkaAkta XEmiliana BeaudionSandra JordanMatúš HudačekОлеся БерезинаAlex FbnВероника СелезневаErenhill Vlčí-PatronLuca-Faletti CrusaderАсия ГригорьеваŠumavský DatelPamela BourgMirek KvasničkaLuca-Sniper F-SubhumansГалина ГемаюроваTradicni RodinaKamila Monty-MultyLexa Alex

Поделиться страницей с друзьями