Ніла Платонова

Была в сети 23:47:40 18.03.2017 с телефона
Інтернет магазин одягу. Доступні ціни . Імпортер - Україна. Ціни під фото (оплата на карточку)Доставка Новою поштою
Основная информация
Дата рождения: 20 Января 1990
Пол: Женский
Семейное положение: помолвлена
Контакты
Город: Киев
VK: id410109432
Образование
Место учёбы: КНУ им. Т. Шевченко
Личные интересы
Деятельность: Для чого передоплата? для впевненості у тому, що ви дійсно заберете замовлення. які гарантії? гарантії того, що ви не будете обманені, являється те, що нам це невигідно. Набагато більш вигідним для нас буде те, що ви залишитесь задоволені покупочками і звернетесь до нас ще не один разочок! Адже, ціль нашої групи - це довготривала співпраця і отримання постійних клієнтів. Дякую за розуміння! Повернення чи обмін товару НЕМАЄ! Якщо ви невпевнені в фасоні, своїй фігурі чи ще у чомусь, краще сто раз подумайте, перед тим як замовляти! В іншому: не підійшла модель, я похудала чи поправилась, розмір мені не підходить, НЕ Є ПРИЧИНОЮ ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ, будьте уважні при виборі розміру і адекватно оцінюйте фасон і розмір товару і свої параметри! Якщо вам не підійшла модель - ми можемо допомогти її продати (опублікувавши її у нашій групі). Роблячи замовлення, ви погоджуєтесь з нашими вимогами до співпраці! Хороших покупочок!
Интересы: Захоплення: Для того щоб замовити продукцію у нашій групі потрібно добавитись у друзі https://vk.com/id410109432 і у повідомленні вказати: Форма замовлення: 1. силка на товар 2. розмір 3. ваші контактні дані (місто, адресу, ПІБ) 4. номер телефону Терміни доставки по Україні в залежності від того де ви знаходитесь і звичайно від Пошти. ПЕРЕДОПЛАТА. Після відправки вашого замовлення вам скидається номер накладної для відслідковування вашого вантажу. Гарних Вам покупочок! Завжди рада вашим питаннячкам) питайте, чим зможу допоможу)

Фотографии пользователя

2

Друзья пользователя

83
Ірина ФедоровичЮля ВащукВиктор ДудиковАнжеліка КатеринякОлеся МарценюкАня ГошкоАнтон МатисЮлька ЭстрановаІрина ГалущакЯна ТонкопрядЕлена ДоценкоЮлічка МотурнякРуслана БіленькаМаргарита ВолинськаМаряна ЛевикНастя КостюкАнгеліна ВакулічІнна ФедорукАлиса НиколаеваІринка МандаринкаОля Сем'янківТатьяна ГрафоваІнна ЛещишинГаля КовальчукРада МатвееваНаталія КолготкінаВікторія ВолосовецьЮля СтепанчиковаГалюня Линник-ШостакАртур МичкоАлла ГусакОлена ЛюбчукМарія ФецівЮлія ПочтаренкоОксана ДанилюкОксана ТкачоваНаталя ФурманюкБогдана МосіюкІванна ПаньківПетро КузьІнна ДомальчукРамзан БакаевТаня ТкачукИнесса КоваленкоАлёна ТонконогАндрей ТрахтенбергВиктория НевежинаVadim PetrukАлиса СмирноваОлег СоколовскийАвгуст ПетровТимур БурагоАлина ПерегудаКристина МельниченкоВікторія ЛипневаAnastasia LiwingstonАнастасія ХудьоКрістіна СеменоваАнна ТерешковаSeyran KorhanЛейла ТанларЛёша ФетисовДаша АгееваЕвгения КузнецоваВлада ТыщукЕлена РябковаЯрослав ЯременкоThomas MrazСветлана ПижамнаяНастя АсатианиЕго ВеличествоЮлия ТолмачеваОлеся ДжуринскаяАня КуценкоЛина ТкачукЕвгений СмирновЕвгения ЗуеваΑлена ΜатвееваНастя МироноваАнтон КипеловAnna UleschenkoЭля СамборскаяВалерия Барзак

Поделиться страницей с друзьями