Маряна Голіней

Была в сети 14:45:41 06.04.2013 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 15 Апреля
Пол: Женский
Семейное положение: замужем
Контакты
Город: Ланчин
VK: id41497471
Образование
Место учёбы: МНТУ им. ак. Ю. Бугая
Факультет: Лингвистики и права
Форма обучения: Заочное отделение
Статус: Выпускница (магистр)
Год окончания: 2008
Средняя школа 1991-2002 класс "а"
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Християнинка
Личные интересы
Деятельность: виховую своїх дітей
Интересы: захоплююся всіма видами музики та танців.саме музика завжди рятує від поганого настрою іноді повністю абстрагує від усіх проблем котрі постійно супроводжують нас в житті.
Любимые фильмы: Беверлі Хілз, Приморський бульвар Школа виживання.Фільми романтичні та комедіЇ
Любимые телешоу: Україна має талант, прожектор Періс Хілтон, КВН, і музичні програми.ТСН-понад усе!
Любимые книги: Пауло Коельйо - всі його твори)))).всіх жанрів.
Любимые игры: вже давно не граю, але не проти пограти в . . .
О себе: Я є однією з тих людей що живуть за пронципом "Правдв і тільки правда" , і так складається в моєму житті що я завжди виборюю правду і справидливість , а до людей стараюся ставитися так як і вони до мене! Іноді люблю пофілосовствувати і поспілкуватися на життєві теми))))))))так що буду рада любим дискусіям)
Любимые цитаты:
Все що робться - накраще!!!!!!!!! Жизнь уходит так быстро, как будто ей с нами неинтересно. Жизнь хитра! Когда у меня на руках все карты - она внезапно решает играть в шахматы… Сім раз відмірь - один раз відріж!!!! Довіряй но провіряй!

Фотографии пользователя

21

Друзья пользователя

87
Ирина ОнищукСветлана ВоинаАндрій ГордєєвОля ЛегінПавел БерникВолодимир КузьмінчукЮлія ОвдієнкоВалентина БрунькоАндрій БарчукЛесюнька БистрицькаАлександр ГоловинДенис ВодолазовАня РудневаЛідуся ГолінейМаша КузьминЮлічка ШумейкоМаріанна ШевчукМарія ДанилюкРоман СтельмащукСаша ПоліщукВася ЯновскийКира ПономареваАнастасия СиваеваМирослава КарповичОльга БузоваВася ПоліщукКсения БородинаВася ЯреминЛюба МацюкОльга БузоваАнжелка РепетаМіша ПилипАлла ГринчукРоман БарчукМашуля СенчукIryna AdamykІнна КузьминJura HolinejМашка ГолінейМар'яна ГолінейОлеся Онишкевич-БелдикYuriy JanivТаня Сліпко-ЗубкоMichal GolinejМаряшка МацюкМаша КоновалюкРоксолана ЯновськаНика РомановаTanja GolinejМарта ЯнівМаша БалабанМар'яна КулакГаля ГолінейДіма Дем'янцівМашунька IваночкоРоман РозмовнийАня БелдикКоля ІсайчукСаша ГреськоСаня ЛапшинRoman JupnykАмелия ЛебедеваLilia SomkoЯна ГолінейМаша ГолінейНадя ГолінейПавло ІваночкоМаргарита БрендоваЛюбов ІванюкАня ПлитусJurij GolinejАня Кашуб'якЕлена РакΜихаил ΜедведевПетро ОпальникНаташа ПечинськаІллюша ГолінейЛюба ЛогіноваНадія Кіфяк-МельникВиктория КалитякΠетр ΤретьяковВероника ΜакароваКсенія МельничукТетяна ЯреминОлександр ГолінейНадія ДобровольськаЛиза Белозерцева

Поделиться страницей с друзьями