Muhammet Çağrı Aydin

Был в сети 11:43:41 27.04.2025 с iphone
Hayatı keşfetmeyi seven, gülmeyi ve güldürmeyi önemseyen biriyim. Kitaplar, doğa yürüyüşleri ve yeni lezzetler denemek en büyük tutkularım..
Основная информация
Дата рождения: 17 Июля
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: Erzurum
VK: mca2534
Образование
Место учёбы: İstanbul Üniversitesi
Факультет: İletişim Fakültesi
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Студент (бакалавр)
Год окончания: 2021
Erzurum Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 2013-2014

Palandöken Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi 2010-2013

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa - Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2020специализация: Elektronik Teknolojisi


Kültür Kurumu İlkokulu 2002-2006

Kültür Kurumu Ortaokulu 2006-2010
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: İslam
Главное в людях: ум и креативность
Главное в жизни: наука и исследования
Отн. к курению: резко негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Вдохновляют: Yuri Alekseyeviç Gagarin, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Личные интересы
Деятельность: Doğa yürüyüşleri, seyahat etmek, fotoğrafçılık, arkadaşlarımla masa oyunları oynamak.
Интересы: Bilim ve teknoloji, farklı kültürler, sürdürülebilirlik.
Любимые фильмы: Bilim kurgu klasikleri, Wes Anderson filmleri, sürpriz sonlu gerilimler. "Fight Club" ve "The Grand Budapest Hotel" favorilerim.
Любимые телешоу: Belgeseller (özellikle doğa ve bilim), komedi dizileri (örneğin "The Office"), "Black Mirror" gibi düşündürücü yapımlar.
Любимые книги: Bilim kurgu romanları (Isaac Asimov hayranıyım), felsefi denemeler, yakın tarih ve Rus edebiyatı klasikleri. Şu anda Yuval Noah Harari okuyorum. Puşkin ve Dostoyevski de okumaktan büyük keyif aldığım yazarlar arasında.
Любимые игры: Strateji oyunları, açık dünya macera oyunları. "Civilization" serisine bayılırım. DOTA2 ve CS2 favorilerimdir.
О себе: Hayata pozitif bir bakış açısıyla yaklaşan ve her anın tadını çıkarmayı seven biriyim. Edebiyat ve sanat benim için çok önemli; özellikle Puşkin ve Dostoyevski'nin eserlerine hayranım. Farklı kültürleri keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek ve seyahat etmek en büyük tutkularım arasında. Dürüstlüğe, saygıya ve içtenliğe değer veriyorum. Birlikte edebiyat ve sanat üzerine sohbet edebileceğimiz, yeni yerler keşfedebileceğimiz ve birbirimizi destekleyebileceğimiz bir ilişki arıyorum. Eğer sen de benzer ilgi alanlarına sahipsen ve hayata pozitif bakıyorsan, tanışmak için sabırsızlanırım!
Любимые цитаты:
"Aşk tesadüfleri sever." "Güzellik dünyayı kurtaracak." "Kalbin aklı vardır, aklın bilmediği." "Gerçek aşk sessizdir, hislerle konuşur." "Seninle her an bir hikaye." "Gözlerin, ruhumun aynası." "Her şey geçer, önemli olan birlikte ne yaşadığımızdır." "Hayat bir yolculuktur, önemli olan yol arkadaşıdır." "En güzel anılar, henüz yaşamadıklarımızdır."

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями