Анна Роковая

Была в сети 19:48:24 13.04.2013 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 2 Апреля 1990
Пол: Женский
Семейное положение: не замужем
Контакты
Город: Киев
VK: id59555306
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: индифферентные
Мировоззрение: никаких
Личные интересы
Деятельность: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Интересы: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Любимые фильмы: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Любимые телешоу: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Любимые книги: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Любимые игры: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
О себе: ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.
Любимые цитаты:
ВСТУП Облік у бюджетних установах є складовою обліку в державному секторі України. Як система контролю за наявністю і рухом бюджетних коштів, він виконує управлінську, інформа¬ційну та контрольні функції, має свій предмет, специфічні об'єкти, ведеться за методикою, що відрізняється від методики обліку у суб'єктів підприємницької діяльності. Підготовка фахівців, обізнаних з особливостями обліку в бю¬джетних установах, неможлива без наявності навчальної літера¬тури, яка б ураховувала чинне нормативно-правове забезпечення обліку й сучасну облікову політику бюджетних установ.

Поделиться страницей с друзьями