Микола Мирний

Был в сети 20:20:31 13.12.2021 с телефона
Основная информация
Пол: Мужской
Контакты
Город: Киев
VK: id59840167
Образование
Место учёбы: КНЛУ (бывш. КГПИИЯ)
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: социалистические
Мировоззрение: Православний
Личные интересы
Деятельность: Людина, будучи у своєму єстві істотою суспільною, завжди мала потребу у вияві свого духовного потенціалу за умов прихильності і братерського розуміння з боку інших. Тому, шукаючи подібних собі в поглядах та інтересах, люди завжди гуртувалися в общини та братства. Незважаючи на обставини, які нам дарує сьогодення, українська громадськість, яка як ніхто відчуває на собі відповідальність за долю української культури та її духовної спадщини, має можливість об'єднатися у братство для обговорення та вирішення нагальних проблем сучасності, а також щоб провести вільний час у відпочинку та мистецьких виявах. У глобальному новому світі постають нові виклики і нове розуміння – як ми сприймемо сьогодення? Як ми готові виживати, не втративши себе, як ми готові творити і любити? УЦНК "Музей Івана Гончара" створює мистецьку акцію прихильників традиційної української культури − "ЕТНОКЛУБ". Якщо ти небайдужий − долучайся до нашої справи. Це буде твій простір для дій, твоя реалізація і дійство, твоє життя!
Интересы: Україна, культура, українська культура, етно, етнос, історія, музика, спів, пісні, заходи. фестиваль, фестивалі, традиційні свята, вечорниці, українська кухня
О себе: ЕТНОКЛУБ МУЗЕЮ ГОНЧАРА ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ВАМ ЗА ІНТЕРЕС ДО НАШИХ ЗАХОДІВ. ЯКЩО ВАМ ПОДОБАЮТЬСЯ НАШІ ЗАХОДИ, ПОДІЛІТЬСЯ РАДІСТЮ З ВАШИМИ ДРУЗЯМ. АБИ ОЗНАЙОМИТИСЬ З ПРОГРАМОЮ ВИ МОЖЕТЕ ПОРЕКОМЕНДУВАТИ ЇМ НАСТУПНІ ЛІНКИ: http://vk.com/club13578506 http://honchar.org.ua/news.htm МИ РАДІ ВАШИМ ПРОПОЗИЦІЯМ ТА ПОБАЖАННЯМ.

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями