Ілля Бердючин

Был в сети 16:51:47 13.02.2012 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Контакты
Город: Радивилов
VK: id62525228
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Християнин
Личные интересы
Деятельность: Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!Бізнес!!!
Интересы: говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!говорити з друзями грати у футбол!!!!!!!
Любимые фильмы: Лисий Няня і Чужий ПЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Література і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураНяня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникаЛисий Няня і Чужий Проти хичникароти хичника
Любимые телешоу: Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок! Інфо Шок!
Любимые книги: Література і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна літератураЛітература і зарубіжна література
Любимые игры: Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!Всіііііііііііііі!!!!!!!!!!!!!!
О себе: Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Люблю грати в футбол!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!! Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Спілкуватись з друзями!!!!!!Люблю грати в футбол!!!!!!Люблю грати в футбол!!!!!!Люблю Люблю грати в футбол!!!!!!Люблю грати в футбол!!!!!!Люблю грати в футбол&
Любимые цитаты:
Любовь — как дерево, она вырастает сама собой, пускает глубоко корни во все наше существо и нередко продолжает зеленеть и цвести даже на развалинах нашего сердца.

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями