Назар Долинський

Был в сети 18:19:44 06.12.2010 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 20 Декабря 1991
Пол: Мужской
Семейное положение: женат
Контакты
Город: Залещики
VK: id65599477
Жизненная позиция
Мировоззрение: Православ'я
Личные интересы
Деятельность: Студент, музикант))
Интересы: Люблю співати)
Любимые фильмы: / Звонок 1, 2/ в загальному всі ужаси від котрих мурашки по шкірі... а також кінокомедії і навіть мелодрами - якщо цікава... НО БІЛЬШ ЗА ВСЕ ЦЕ МУЛЬТ. "УКР. КОЗАКИ"
Любимые телешоу: я люблю україну, Україна має таланти, 95 квартал, Наша раша, Інфо шок, Повний фарш, Фацна Юкрайна, і т.д.
Любимые книги: там де багато малюнків!
Любимые игры: Граю броділки, ( Крізіс, Хало, Hejgej London). Інколи зависаю на Нітфорспіті Карбон Та Шіфт
О себе: Мені подарили життя.... Я живу,і насолоджуюся ним, Хоть, не багато ще дізнався Не багато я пройшов, та вже чимало знаю, чимало віднайшов. У житті, шлях я свій обрав з музикою його я пов язав, люблю я драйв,сумувати не люблю все що треба я добюсь і як треба я помщусь. Романтику.. на задній план не відкидаю, Бо дівчину одну кохаю, І за неї все відам Бо вона моя мадам… По розказам я норм пацан І повірте це дійсно так ……))
Любимые цитаты:
Мужчина занимается женщиной, как химик своей лабораторией: он наблюдает в ней непонятные ему процессы, которые сам же и производит. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кількість років ще не свідчить про довжину життя. Життя людини вимірюється тим, що вона в ньому зробила і відчула. - С. Смайлс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У цьому житті не важливо, як ти падаєш. Важливо, як ти піднімаєшся. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Життя - це те, що з вами трапляється якраз тоді, коли у вас зовсім інші плани. Джон Ленон !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Життя - це мить. Її не можна прожити спочатку на чернетці, а потім переписати на чистовик. - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фотографии пользователя

4

Друзья пользователя

76
Богдан СеникAntonio DeliciousВадим ГанинЕлена АнгорнАлександра ФугелоВаня КінащукДенис ЗлейНаталі КінащукЮлінька БоднарукКостя КирьяновАнатолій МириновичНиколай АузякОлексій БабинКсю ФантикSerhiy LypchukЖеня ХарюкМихайло ДолинськийМаша ЗінковськаДенис МучакОленка ЛивакПетя ПасічникВітя КирстяDELETED Любомир ЗаблоцькийАнна БарсуковаНастя ЗахароваЯрослав КуркаТарас Онисим'юкНазар СавчукВіталій ЯновськийЮра ЛешунМашка ЛукяненкоАліна БобулВіктор РихтуракГалюська МоскальВіталік ГронськийВова БричкаВаничка ШацкийРуслан БойчукКатюша ЧепишкаІван СеникРост СеникТанюшка МарчакВася НикорукAlice IhnПетро ТихолазРостислав РоманюкМаша РябоваПетя ОлійничРуслан БойкоАндрій ГронськийІван СусакНадія ОлійникНазар ЧорнейкоБогдан ВасиловичНаталя ЗубикІван ЛисакDELETED Стас НацюкКостя ЯкимикВова АндрущакЮрій КрихтякСірьожа ВергунМіша ЗаблоцькийАня БричкаАндрей ГуцулНаталія Величко-ГладюкГалина Збіглі-ВолощукДенис МучакІван РоманюкТанюшка СлободюкВітя АндрущакGander VoiceМіша ОрищукНаталія ЦапрукВася Дубіц

Поделиться страницей с друзьями