Fun Girl

Была в сети 21:19:51 11.08.2012 с браузера
Основная информация
Дата рождения: 8 Апреля
Пол: Женский
Семейное положение: не замужем
Контакты
Город: Тернополь
VK: id66711822
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Я верю в Бога, в удачу,и самое главное в себя!
Личные интересы
Деятельность: Насолоджуюсь життям!!!
Интересы: Обожнюю захід сонця, гіркий шоколад, посмішки, каву, піццу, свого собаку, морозиво, літо, весну, свої фотографії, когось кудись посилати, симпатичних хлопців, блиски для губ, інколи навіть школу, друзів, однокласників, кольорові маркери, сайт www.vkontakte.ru, ноутбуки, великі коробки, кавуни, персики, кататись на роликах, чіпси, поп-корн, класні фільми, Skype, вчителів, джинси, дискотеки, пляж, прогулянки під зорями, правду, чорний чай, запах кави зранку, число чотири, ведмедиків Teddy, блокноти на пружинці, свій фотік, Новий канал, сайт www.picnik.com, свій комп, восьму годину ранку, свою шкільну парту, короткі стрижки, солодкі поцілунки, воду, вогонь, Київський торт, пухнасті ручки, старих друзів та нових знайомих, закручені цукерки і своє життя!!!
Любимые фильмы: "Сутінки", "Врєдний ребєнок"
Любимые книги: Я мало читаю
Любимые игры: Компютерні...на дисках...в основному...Sims 3
О себе: ---------------------------------Чмок---- Я можу бути різною...це вже як вам захочеться...для старших я чемна...для дівчат - так-собі...для хлопців-стерво...а в душі...я мила, чорна і пухнаста...насолоджуйтесь мною-такою, яка я є!!! ------------------------------------Чмафф---- Я конечно знаю, что это не скромно...Но дай Бог каждому такую, как Я!
Любимые цитаты:
Мужчина - царь, мужчина - бог... но он всегда у женских ног! ---------------------------------------------------- Життя - це посмішка уранці, Це фотографія у рамці, Життя - це посмішка крізь сльози, Життя - це сонце і морози! Життя - це квіти навесні, Життя - це жарти і пісні. Життя - це кайф, як не крути, Його нам варто перейти! Життя - це щастя, що навколо, Це біль, що серце всім колола. Життя - це вулиці, це люди, Життя -природа, що усюди. Життя - це віддане кохання, Життя - це мріљ, сни, зізнання. Життя - любити до останку, А не любити до світанку! Життя - це бачити себе В очах, що люблять лиш тебе! Життя - це інколи образи, Життя - обірвані всі фрази! Життя - це ревнощі, сумління, Життя - це страх, це рух,горіння... Життя -це все ж таки й страждання.. Але і дружба, це палання! Життя - це погляд несміливий, Це погляд ніжний і звабливий! Життя - прогулянки до ранку, Життя - це поцілунок зранку! Життя - це сонечко зимою, Трава покритая росою. Життя - холодні грози літом, Життя - це бути з цілим світом! Життя - це страх перебороти, Це щось зробити, як всі проти! Життя - побути десь самому, Життя - поспати не удома! Життя - побути в небезпеці, Життя - це вижити у спеці... Життя - це плавати вночі, Життя - згубити десь ключі! Життя - кричати досхочу, Життя - зізнатись "так. брешу!" Життя - протанцювати ніч, Здолати будь-що пліч-о-пліч! Життя - це когось врятувати, Життя - комусь коханим стати! Життя - залізти на гору, Життя - злітати на зорю! Життя - побитися із кимось, Щоб серце швидче все ж забилось! Життя - це сильно полюбити, Життя - це згодом розлюбити!!! ------------------------------------------------------- Ламати, ламати і ше раз ламати! 1.Пам"ятай:ти жінка з великої букви. 2.Тебе усі люблять. 3.Не потрібно ненавидіти себе. 4.Ти розумна,кмітлива,весела. 5.Повір мені-одного дня обов"язково з"явиться твій принц(якщо він ще не з"явився). 6.Ніколи не переставай посміхатися,навіть коли тобі сумно-хтось може закохатися у твою посмішку. ---------------------------------------------------------- Женщина должна быть загадкой: Маленькой,миленькой,сладкой. Кокетничать,строить глазки, Верить во всякие сказки. Оставатса святой и грешной, Быть красивой душой и внешне. Обаятельним,хитрем бесенком, Нежным,мягким пушистим котенком. Шалуньей веселой,игривой, Любить и всегда быть любимой. Влюбленной безумно и страстно, Ласковой,робкой и властной, Сквозь слезы уметь смеятса И никогда не сдаватса!!!

Поделиться страницей с друзьями