Ірина Патрика

Была в сети 13:35:21 05.07.2010 с браузера
Основная информация
Пол: Женский
Семейное положение: не замужем
Контакты
Город: Тернополь
VK: id67028601
Образование
Место учёбы: ТГМУ им. Горбачевского
Факультет: Лечебный
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Студентка (специалист)
Год окончания: 2012
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Личные интересы
Деятельность: Єдим моїм заняттям на даний час є навчання в ТДМУ ім І.Я Горачевського
Интересы: мої інтереси доволі різноманітні!люблю дивитись документальні фільми, особливо про речі які оточують мене!люблю готувати їжу і поглиблювати свої знання в куховарстві.люблю класно погуляти з своїми друзями.а також люблю медицину!!!!!!!!
Любимые фильмы: "Спешу любить", "на встречю судьбе", "натико", "дневник памяти", "илюзионист", "ище одна история...", а також інші.......
Любимые телешоу: "я люблю Україну", а взагаліто телевізор дивлюсь дуже, дуже рідко....
Любимые книги: "Атлантида", "Адмірал"
Любимые игры: невідмовлюсь пограти волітбол, якщо буде така можливість....люблю цю ігру ще з школи!памятаю шкільні уроки фізкультури вони були просто супер, ми їх проводили на матрасах в одному з кутків спортзалу...
О себе: Навіть не знаю, що написати......Люблю своїх друзів ,а також багато спілкуватися з цікавими людьми.Не люблю зануд і занадто правильних людей.Хочу вивчитись і поїхати подоружувати,чим дальше звідси тим краще...цікавлюсь різним.Якщо вас ще щось цікавить звоніть,пишіть,приходьте.....Незабувайте!
Любимые цитаты:
"Коли серця повні любові і б"ються лише від зустрічі до розлуки,досить і легкого натяку,щоб зрозуміти одне одного." "Вчинки як бумеранг як нам так і ми"

Поделиться страницей с друзьями