Kristīne Bogdanova

Была в сети 17:04:52 03.12.2019 с телефона
Основная информация
Дата рождения: 13 Мая 1995
Пол: Женский
Семейное положение: есть друг
Контакты
Город: Рига
Skype: zai4ix27
VK: id76068110
Личные интересы
Деятельность: Nevalstiska organizācija jauniešu iemaņu attīstībai- asistents
Интересы: Mārtiņš. Lasīt. (Iespaidīgas grāmatas: I.Žolude "Sarkanie bērni", "Silta zeme", K.Želve"Meitene, kas nogrieza man matus", M.Laukmane"Gaiss smaržo pēc mīlestības", R.Blaumanis"Noveles", Dž.Kolinsa "Nabaga mazā maita", Dž.Vainere"Laba gultā".) Rakstīt. (Dzeju, prozu, stāstus, atziņas.) Ūdesnpīpe.
Любимые фильмы: Drāmas, romantika, dažreiz arī šausmu filmas, dokumentālās filmas, realistika ar piejauktu fantāziju
Любимые телешоу: Televīzors īsti nav mana laika kavēklis
Любимые книги: I.Žolude "Sarkanie bērni", "Silta zeme", K.Želve"Meitene, kas nogrieza man matus", M.Laukmane"Gaiss smaržo pēc mīlestības", R.Blaumanis"Noveles", Dž.Kolinsa "Nabaga mazā maita", Dž.Vainere"Laba gultā".)
Любимые игры: Arī tas nav mana laika kavēklis
О себе: Kristīne- Jebkurā situācijā pūlas sevi nodrošināt. Izceļas ar sarežģītu jūtu dzīvi un prasmi izturēt, ja satiek Blaumaņa Edgaru. Stingra rakstura. Stipra kā kalnu tīģeris. Cenšas neredzēt to, ko nevēlas. Patstāvība- tā ir īpašība, kuras dēļ Kristīnei ar gļēviem cilvēkiem veidojas konflikti! Darba spējas ir brīnišķīgas, lai gan pārāk daudzo uzdevumu dēļ viņa var kļūt pavirša. Izjūtu šķelšanās norūda Kristīnes raksturu. Viņa ir lepna, un tādēļ mīla dzīvē nes līdzi arī sāpes.
Любимые цитаты:
"Varētu to saukt par gravitāciju, bet īstenībā tas ir siltums, kas mūs notur uz zemes. tieši zemes siltums ļauj mums būt, liek mums būt vienam ar otru, noturēt vienam otru. Tā mēs dzīvojam - sildīdami." I. Žolude

Фотографии пользователя

1

Поделиться страницей с друзьями