Андрій Гірак

Был в сети 12:07:03 17.07.2021 с android
Якщо не дзвонять, значить там і без тебе все відмінно.
Основная информация
Дата рождения: 22 Августа
Пол: Мужской
Контакты
Город: Львов
VK: id77108009
Образование
Место учёбы: НЛТУУ (бывш. ЛЛТИ)
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: Християнин
Главное в людях: доброта и честность
Личные интересы
Интересы: машини і автомобілі, психологія
Любимые фильмы: Приборкання норовливого
О себе: Просто я такой человек. У меня все слишком! Если я люблю, то слишком. Если ненавижу, то тоже слишком. Слишком близко принимаю все к сердцу, слишком сильно верю людям. Слишком сильно надеюсь на них. И слишком сильно в них разочаровываюсь.
Любимые цитаты:
Істина в 5 законах: 1) Не потрібно нав'язуватися людям, і ти зрозумієш, чи потребують вони тебе. 2) Не потрібно вірити словам - в наш час вони нічого не варті. 3) Цінуй тих, хто тобою дорожить і не тримай тих, кому ти не потрібен. 4) Не вір відмовкам - якщо у людини є бажання, вона зробить це за будь-яких обставин. 5) Не суди людей по собі, вони не здатні заради тебе зробити те, на що ти готовий був заради них. Люди прийшли, люди пішли...Яка різниця?Головне дивитися, хто залишається, а залишаються одиниці, які по-справжньому тебе люблять і дорожать тобою ЛЮДИНА - може ВСЕ, навіть стати МАВПОЮ. Щастя не в тому, щоб робити завжди, що хочеш, а в тому, щоб завжди хотіти те, що робиш. (Л.Толстой) Вік - всього лише цифра, яка не визначає розум людини і його погляди на життя. Все залежить не від прожитих років, а від пережитих обставин в житті. Всі ті, які щоночі гірко плачуть І побиваються, мовляв кохання; жах! Насправді «жах» коли в лікарні в мами, Дитина помирає на руках. Коли на вулиці за пом’яту купюру Вбивають батька у якого шість дітей, Коли на операцію дитині Сім’я не може «нашкребти» грошей. Коли людина, що безвинно засудили В тюрмі вмирає в муках від сухот, А судді, взявши хабарі в злочинців Відпочивати їдуть на курорт. Коли із армії привозять тіло сина, Коли у матері вже присмерті дитина, Коли вбивають і грабують ветеранів, Які за вас боролися в Афгані. Коли дружина поховала чоловіка, А в нього залишився син-каліка, Коли вмирають наркомани-школярі Від «передозу» у під’їзді чи дворі. А ви себе продовжуйте жаліти І всім казати, що кохання справжній жах! І дай вам Бог ні разу не пізнати Весь жах, що є на долі сторінках!

Фотографии пользователя

8

Друзья пользователя

145
Сергій ГрицишинЮрій ГудзоватийDELETED Маша ОнуфрійчукЖора ЛебедьНіна БерезовськаІрина СеньківРоман ПольовийРоман КлимашАндрій ХочаБогдан ЛеонідовичАнатолій ПолозВита КовальчукНазар ВенгриновичОлег КухарМарічка ГавазаОля СавчинВіталій ЛаврівНаташка Антонишин-ДацкоПавло ЩербанАндрій НовіковМарія РоманикАндрій ВасилихаСаня ГандзюкСергій БудчикПетро ПолюгаЛюдмила ГринчукВасиль БатігМарта ЮнкоБогдан БублівськийВеталь ЛебедьКоля ЧердакВіталік ОлійникРоман СвореньДмитро ПазинВолодимир ЛозовськийВолодя СтахівАндрій ГіракСвітлана ЯсникТаня МирнаЛеся БатігВолодимир АнтонишинСлавік ПришлякОксана ГригорьеваВіталій ГолоднюкМіша ФедорВасиль ІвановРома ГіракОксана КлебаникОлена ГіщакВова КоваликІрина Цікалишин (балушка)Галина ІльківВова ТкаченкоОлег СтасишинМарян ХлянЮлія ГанущакОльга ДідикОлег КоваликОксана БерезівськаНазар СмулкаВолодя ВосухЛеся Березовська(боднар)Василь ТиндикВіталій КалинецьOleh KmetsРоман МакушакАлена ΠетроваВасиль ЛабаНаталка Зелінка(тилько)Юрій ГловаВалентина Хмарук-КотяйМарічка СтеньоОля БицьIvan YurasСвітлана ТаранькоОксана ГуральКсения ФлёроваІрина МацелюхБогдана АнтонишинОрест КовальВолодя ВойтовичМиколай ФедорчакНазар РудийMebelstyle NovyrozdilПетро ПопдякуникДіма ГребеньГалюся ЯгєллоРуслан ХужаназаровАнатолій ТепчукІгор РадюкТаня БущакЛена МыслицкаяВіталій ТартачнийВолодимир ВінніцькийБогдан МихальчукМарина СавчукЗоряна МаркоВася БазюкКоля ШотНаталя РійВіталій ВерхолаТарас ШуплатЛеся БерезовськаІван МихайлишинОлег ДідикЛюдмила ЖуковськаСтепан ГуликРостислав АнатолійовичЖенька СвистунІгор РабВасиль ЦиганинІра ПелещакОксана ХужаназароваАндрій ЛуцишинАндрій ІстомінІра БазюкОлег КовальЮра МаркоВаня ПавликМірчик ГаванчакЮра КулешкоМаринка Ліщук-СалоБогданна МакалоСтепан ВасилихаОлег РоманикАндрій МуравськийВолодя ЄсипХристина РоманикІгор ШафранМихайло ФульмесІван БазюкВолодя ПелещакІрина ПелищакТарас РудийСтьопа ЧепакОльга ТучапецьРоман ЖилаIгор СоколСтепан ГуликВіра ПідвальнаМар'ян ХлянMariya StenoВолодя ПелещакВова Ковалик

Поделиться страницей с друзьями