Βалерий Ηекрасов

Был в сети 19:55:43 30.12.2023 с браузера
Основная информация
Пол: Мужской
Семейное положение: не женат
Контакты
Город: Киев
VK: id83700065
Образование
Место учёбы: КПИ им. И. Сикорского
Форма обучения: Очное отделение
Статус: Студент (магистр)
Лицей: Политехнический (КПЛ) НТУУ "КПИ" класс "а"
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: верю в ПРАВДУ
Личные интересы
Деятельность: Профспілка працівників освіти і науки України – всеукраїнська добровільна неприбуткова громадська організація, яка об’єднує на добровільних засадах без обмеження через походження, соціальний і майновий стан, громадянство, расову та національну належність, стать, мову, політичні погляди, релігійні переконання, рід і характер занять, місце проживання осіб, ...які навчаються у вищих ... закладах освіти (студентів, учнів, аспірантів, докторантів та ін.), незалежно від форм власності та видів господарювання ... та які визнають цей Статут.
Интересы: Профспілка будує відносини з органами державної влади та місцевого самоврядування, роботодавцями, їх організаціями та об’єднаннями, політичними партіями, іншими громадськими організаціями на основі принципів соціального партнерства, самостійності, взаєморозуміння, дотримання норм законодавства, договорів та угод
Любимые фильмы: http://bete.tv/
Любимые телешоу: tv
Любимые книги: Статут, Наказ ректора 1-30
Любимые игры: квест по КПИ, найди аудиторию, угадай корпус
О себе: 1898 — 1917 роки — створення та становлення в КПІ прототипу першої профспілкової організації студентіав У лютому 1899 р. студенти Політехнічного інституту та Київського університету об’єднали свої зусилля на справжню боротьбу. 1902р. — Прийнято "Типовi правила органiзацiї студентських закладiв Полiтехнiчного iнституту«, якi узаконювали дiяльнiсть студентських кас взаємодопомоги. 25 лютого 1903р. — Затверджено Статут студентських кас взаємодопомоги. 30 березня 1903 року розпочало свою діяльність «Общество вспомоществования нуждающимся студентам Киевского политехнического института Императора Александра ІІ». ................................................. 1999 рік — Приймається Закон України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності", який закрiплює за профспілками у вузах право преставляти і захищати права та інтереси членів профспілки-студентів.
Любимые цитаты:
Ви студенти «Країни КПІ»

Фотографии пользователя

0

    Поделиться страницей с друзьями