Эля Шериф

Была в сети 02:17:51 31.10.2014 с браузера
Основная информация
Пол: Женский
Семейное положение: есть друг
Контакты
Город: Санкт-Петербург
VK: id91638243
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: либеральные
Мировоззрение: Христианка
Личные интересы
Интересы: I LOVE: When snow falls large soft snowflakes, During a rain to sit on a window sill, Pushkin and Lermontov's verses, hardcore, like to get acquainted with new interesting people, silk bed-clothes, I love a full moon, I want to kiss so the head would be turned and time, chocolate stopped, I Love original bouquets and red roses, I Love when me carry on hands, to be photographed and photograph, new clothes, gifts, I like to love, love when the guy writes verses, prepares and is tidied up on the house..... HERE SUCH I LOVEFUL<<"
О себе: My name is PaLa Boyl And i love meat I love pretty boys And i love to eat I made this rap from mind And I'm very very kind<<"))..
Любимые цитаты:
♥♥ Yo si es mucho simpatica, yo si sueño mucho amores con Midori Chan y Stephie Chan son amores, simpaticas y angeles.. ♥♥ Yo es mis esposas con Midori y Stephie son simpaticas, princesas y ángeles ♥♥ ♥♥ Stephanie Hieber de Hinoi y Midori MariaSumiko de Hinoi de Hieber ♥♥ ♥♥ Mis hijos.: Naali Gabriela, Noami Celeste y Yoyi Alberto ♥♥

Фотографии пользователя

7

Поделиться страницей с друзьями